Θήκη Meiho Sidepocket BM-3020

CODE EPM09001021603

17,46

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

3 σε απόθεμα

DETAILS

Η θήκη MEIHO Sidepocket BM-3010 είναι ένα προϊόν που σχεδιάστηκε για να οργανώνει τον εξοπλισμό σας όπως τεχνητά καλαμαριέρες και αξεσουάρ τα οποία θέλετε να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα κατά τη διάρκεια ψαρέματος. Αυτή η θήκη προέρχεται από την εταιρεία MEIHO, η οποία είναι γνωστή για την ποιότητα και την καινοτομία στα προϊόντα της. Κουμπώνει στις βαλίτσες της Meiho sτα πλάγια ώστε να έχετε έξτρα αποθηκευτικό χώρο και εύκολα προσβάσιμα τεχνητά αν θέλετε να μην μπλέκονται μεταξύ τους αφού διαθέτει 6 θήκες που μπορούν να χωρέσουν από πλάνο μέχρι μεγάλο τεχνητό ή καλαμαριέρες και ότι άλλο θέλετε!

Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό που αντέχει στη φθορά από τα στοιχεία και τη χρήση στη θάλασσα. Ασφαλίζει και γίνεται ένα σώμα με το κουτί αποθήκευσης της Meiho και σας εξασφαλίζει πως θα παραμείνουν ασφαλή μέσα στη θήκη κατά τη μεταφορά τα πράγματα που θα έχετε φορτώσει εσωτερικά. Η θήκη είναι σχεδιασμένη για να είναι εργονομική και άνετη στη χρήση. Αν και αρχικά σχεδιάστηκε για την οργάνωση του ψαρευτικού σας εξοπλισμού, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση και τη μεταφορά άλλων αξεσουάρ ή εργαλείων.

Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.