ΘΗΚΗ ΚΑΛΑΜΙΩΝ SIM ALLROUND

CODE EPM09000909015

19,90

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η θήκη καλαμιών SIM Allround είναι ένα προϊόν που σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνους που θέλουν να έχουν έτοιμα τα καλάμια με τους μηχανισμούς επάνω. Αυτή η θήκη είναι ιδανική για όσους ασχολούνται με διάφορες τεχνικές ψαρέματος, καθώς παρέχει προστασία και οργάνωση για διάφορα είδη καλαμιών.

Με την εξαιρετική της κατασκευή και την ανθεκτικότητα, η θήκη καλαμιών SIM Allround προσφέρει ασφαλή μεταφορά των καλαμιών σας χωρίς τον φόβο τυχόν ζημιών. Είναι σχεδιασμένη με διαμερίσματα που επιτρέπουν την τακτοποίηση του εξοπλισμού σας, κρατώντας τα καλάμια σας εύκολα προσβάσιμα. Επιπλέον, η θήκη καλαμιών SIM Allround προσφέρει άνετες λαβές και ιμάντες μεταφοράς για ευκολία και άνεση κατά τη μεταφορά του εξοπλισμού σας στον τόπο ψαρέματος. Είναι επίσης σχεδιασμένη με ανθεκτικά υλικά που προσφέρουν προστασία από τις καιρικές συνθήκες και τη φθορά, εξασφαλίζοντας τη μακροχρόνια αντοχή της θήκης ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Είναι κατασκευασμένη από nylon 600D, με ιμάντα ώμου, χωρητικότητας έως δύο καλάμια αρματωμένα με τα μηχανάκια τους. Το σημαντικό είναι πως το σημείο όπου δέχεται τους μηχανισμούς είναι ακριβώς στο σωστό ύψος ακόμα και για μηχανάκι surfcasting προσαρμοσμένο στο καλάμι. Υπάρχει μία ακόμα τσέπη εξωτερικά και ένα λουράκι Velcro για τη μεταφορά επιπρόσθετου εξοπλισμού, όπως απόχης

 

  • Κατασκευασμένη από nylon 600D
  • Διαστάσεις: 175cm x Φ 15cm
  • Αντέχει ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες
  • Ιδανικό για πολλά είδη καλαμιών και μηχανισμών

 

19,90

19,90
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.