Τεχνητό Tackle House Resistance Vulture 120 20gr

CODE EPM12001202668

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

DETAILS

Το Tackle House Resistance Vulture 120 είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό τεχνητό δόλωμα που σχεδιάστηκε ειδικά για το ψάρεμα επιφανείας στοχεύοντας ψάρια όπως λαβράκια, λίτσες, γοφάρια και άλλα αρπακτικά όπως οι κυνηγοί.. Με βάρος 20 γραμμαρίων, το Vulture 120 είναι ένα τεχνητό με μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή που είναι ικανό να αντέξει στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Η ονομασία του δεν επιλέχθηκε τυχαία. Η λέξη “resistance” αποτυπώνει την έννοια της αντίστασης, ενώ ο σχεδιασμός του αντιπροσωπεύει μια πραγματική εξέλιξη σε σχέση με τα μέχρι τώρα γνωστά τεχνητά  επιφανείας. Το μυστικό βρίσκεται στη μετακίνηση της γλώσσας προς το κάτω μέρος του τεχνητού, δημιουργώντας έτσι μια εντελώς νέα δυναμική που εντυπωσιάζει.

Βάση του σχεδιασμού του μπορεί και κάνει μόνο του κίνηση WTD χωρίς να πρέπει να κάνει κάτι ο χρήστης και για το λόγο αυτό προσφέρεται για αρχάριους χρήστες αφού με σταθερή ανάκτηση βγάζει αυτή την κίνηση.

 

  • Ιδανικό τεχνητό επιφανείας για λαβράκια
  • Μπορεί να δουλευτεί πολύ εύκολα και από αρχάριο
  • Πολύ ποιοτική κατασκευή και ζωντανά χρώματα

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (cm) Βάρος (gr) Τύπος Δράση
12 18 Floating Αυτόματο WTD

0,00

0,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.