Τεχνητό Tackle House Feed Popper

CODE EPM12001202521

19,5026,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA #10 MACKEREL #10 MACKEREL
PESCAMAFIA #8 SARDINE REDBERRY SLIT HG #8 SARDINE REDBERRY SLIT HG
PESCAMAFIA #6 SAYORY SLIT #6 SAYORY SLIT
PESCAMAFIA #4 SHRIMP #4 SHRIMP
PESCAMAFIA #2 SARDINE #2 SARDINE
DETAILS

Υπάρχει popper που βυθίζεται??? Κι όμως ναι!!! Αυτό είναι το σκεπτικό πίσω από τα Sinking Works στα οποία ανήκει το συγκεκριμένο τεχνητό της Tackle House.

Αν μετά τη βολή ξεκινήσετε αμέσως ανάκτηση το συγκεκριμένο τεχνητό θα μείνει στην επιφάνεια και με γρήγορες ανακτήσεις για δουλέψει σαν κλασσικό τεχνητό επιφανείας. Αν για λίγο το αφήσετε να βυθιστεί και μετά με χτυπήματα το δουλέψετε, θα κινείται κάτω απο την επιφάνεια. Θα πραγματοποιήσει κίνηση με τρέμουλο και θα αφήσει πίσω του μια γραμμή φυσαλίδων και δονήσεων.

Το Tackle House Feed Popper σας επιτρέπει να εφαρμόσετε περισσότερες στρατηγικές και να πετύχετε περισσότερη αληθοφάνεια από ένα κλασσικό popper που απλά επιπλέει. Συνδυάστε ανακτήσεις, βυθίσματα και απότομες αναδύσεις στον αφρό για ένα απίστευτα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Διαθέτει εσωτερικά σφαιρίδια που κινούνται κατά την ανάκτηση, και πέρα απο κροτάλισμα και δονήσεις, του αποδίδει και μια ακανόνιστη φυσική κίνηση.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τεχνητό επιφανείας και βυθιζόμενο
  • Διαθέτει 3 κρίκους
  • Έχει 2 σαλαγκιές #8
  • Μήκος 7, 10 & 12 cm

 

Από 19,50

Από 19,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.