Τεχνητό Seaspin Mommotti

CODE EPM12001202383

22,20

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Τί να πει κανείς για το Mommoti της Seaspin, ένα τεχνητό που έχει δείξει πόσο αποδοτικό είναι και που κάνει την διαφορά στην τεχνική του Spinning. Σχεδιασμένα για μακρινές βολές ακόμα και σε πολύ δύσκολες συνθήκες όπως πολύ αέρα ακόμα και κόντρα έχουν την ιδανική αναλογία βάρους-όγκου, προσφέροντας ομαλή κίνηση που λειτουργεί αποτελεσματικά ακόμα και σε πλάγια ρεύματα. Η πλεύση τους δημιουργεί συνεχείς αναλαμπές κατά τη διάρκεια της ανάκτησης, προσελκύοντας το ενδιαφέρον και των πιο απαιτητικών αρπακτικών.

Ο σχεδιασμός του εσωτερικού σκελετού τους απαιτεί τη χρήση σφαίρας βολφραμίου για τη βέλτιστη κίνηση. Το Mommoti έχει νέα ενισχυμένη γλώσσα για ακόμη μεγαλύτερη απόσταση βολής και ιδιαίτερη κίνηση αλλά και αποφυγή του σπασίματός της. Μπορεί να δουλευτεί εκπληκτικά με μεγάλα jerks και μεγάλες παύσεις που δίνουν στο αρπακτικό όπως τους λούτσους το περιθώριο να βαρέσουν

 

  • Πολύ αποδοτικό σε ψάρια όπως λούτσους, συναγρίδες, παλαμίδες
  • Τέλεια αναλογία μήκους-γραμμαρίων προσφέρει ισορροπία και απίθανη βολή
  • Νέα ενισχυμένη γλώσσα

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Βάρος (gr) Μήκος (cm)
34 19

22,20

22,20
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.