Τεχνητό Seaspin Mommotti Lip Light SF

CODE EPM12001202574

20,50

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Τα Mommotti από την Seaspin έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξασφαλίζουν μακρινές βολές ακόμα και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες αποδίδοντας φοβερά, καθιστώντας τα από τα πιο πετυχημένα τεχνητά του Spinning. Ένα χαρακτηριστικό των τεχνητών Mommotti είναι η αναλογία βάρους-όγκου που εξασφαλίζει απίστευτες βολές, καθώς και μια γλυκιά, αρμονική κίνηση που δουλεύει ακόμα και σε περιοχές με πλάγια ρεύματα.

Το σώμα τους παράγει λόγο του σχήματος και του χρωματισμού τους συνεχείς αναλαμπές κατά τη διάρκεια της ανάκτησης και κεντρίζει το ενδιαφέρον ακόμα και των πιο δύσκολων θηρευτών. Ο σχεδιασμός του εσωτερικού σκελετού αυτών των συγκεκριμένων τεχνητών της Seaspin διαθέτει εσωτερικά σφαίρα βολφραμίου με στόχο τη βελτιστοποίηση της κίνησης και της βολής.

H ιδιαιτερότητα του Lip Light SF είναι η πολύ αργή αποδοτική του δράση που χαρίζει ψάρια τους δύσκολους μήνες που είναι πολύ νωχελικά.

 

  • Εξαιρετική βολή
  • Ιδανικό για νωχελικούς θηρευτές
  • Μοναδική κίνηση με έντονες αναλαμπές
  • Πάρα πολύ αποδοτικά στα περισσότερα ψάρια της Μεσογείου

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (cm) Βάρος (gr) Action
18 26 18

20,50

20,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.