Τεχνητό Savage Gear Surf Walker Floating

CODE EPM12001201169

11,8013,50

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Τα τεχνητά Savage Gear Surf Walker Floating είναι μια εξαιρετική σειρά τεχνητών επιφανείας που έχει μεγάλη επιτυχία ιδικά στους μεγάλους θηρευτές όπως τα μεγάλα γοφάρια όταν μιλήσουμε για την έκδοση 18cm αλλά κάνει την διάφορά και στις μικρότερες εκδόσεις του με μεγάλη απόδοση και μεγάλο εύρος ψαριών όπως λαβράκια, λίτσες, κυνηγούς κ.α. Αυτά τα τεχνητά έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τις σκληρές συνθήκες του ψαρέματος και να προσελκύουν τα ψάρια που κολυμπούν ακόμα και σε ταραγμένη θάλασσα!

Τα Surf Walker κατασκευάζονται με ανθεκτικά υλικά, που τους επιτρέπουν να αντέχουν την αλμύρα της θάλασσας και τις σκληρές συνθήκες ψαρέματος. Αυτό που θα εντοπίσετε αν το συγκρίνετε με το παλαιότερο μοντέλο είναι η εντυπωσιακή αύξηση του μήκους της βολής, που φτάνει ακόμα και το +50%. Αυτό καθιστά το συγκεκριμένο τεχνητό, ίσως, το πιο κατάλληλο για μακρινές ρίψεις αφού εγγυημένα ξεπερνάει κάθε άλλο τεχνητό που βρίσκεται στην κασετίνα σας. Είτε ρίχνετε με αέρα είτε χωρίς, η απόσταση που μπορείτε να καλύψετε είναι ανεπανάληπτη, και θα μείνετε άφωνοι από το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει το τεχνητό σας!

Όσον αφορά την κίνηση του, από το πρώτο twitch, θα παρατηρήσετε την αμεσότητα και τη ζωντάνια της απόκρισής του! Το νέο Surf Walker 2.0 προσφέρει μια πολύ πιο σταθερή και δυναμική κίνηση Walk The Dog και χάρη στο βελτιωμένο κράτημα, εκτελεί αυτή την κίνηση απροβλημάτιστα ακόμα και σε κύματα και δύσκολο καιρό εκεί που άλλα topwater δεν μπορούν να αποδώσουν. Το λεπτό σώμα του, μαζί με το νέο ζύγισμα, αναβαθμίζει την κίνηση και την δράση του, και εξασφαλίζει ότι θα πάρετε ακόμα και τα πιο πονηρεμένα ψάρια. Εκείνα που δύσκολα πλησιάζουν τα τεχνητά σας αφού το τεχνητό δημιουργεί ένα διακριτικό παφλασμό που μπορεί εύκολα να ξεγελάει τα αρπακτικά. Το τεχνητό ανταπεξέρχεται και με Walk the Dog κίνηση και με Skipping πάρα πολύ καλά. Με πιο αργά χτυπήματα θα πάρετε λαβράκια ενώ με πιο ζωηρή ανάκτηση και skipping είναι σίγουρο πως τα γοφάρια και οι κυνηγοί δε θα μπορέσουν να αντισταθούν.

 

  • Διακριτικό και αποδοτικό ακόμα και σε πονηρεμένα ψάρια
  • Ιδανικό για το ψάρεμα γοφαριών
  • Απόλυτα σταθερό ακόμα και σε δύσκολους καιρούς

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (cm) Bάρος Τύπος
12.5 9.5 Επιφανείας
15.5 17 Επιφανείας
18 29 Επιφανείας

Από 11,80

Από 11,80
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.