Τεχνητό Savage Gear Sea Bass Minnow

CODE EPM12001201416

13,4914,39

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το τεχνητό Savage Gear Sea Bass Minnow είναι ένα πολύ αποδοτικό τεχνητό που όπως μαρτυρά και η ονομασία του στοχεύει το ψάρεμα του λαβρακιού αλλά και όχι μόνο…Το τεχνητό αυτό είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που του προσδίδουν ρεαλιστική όψη και αντοχή στο χρόνο.  Το “Savage Gear Sea Bass Minnow” έχει σχήμα και μέγεθος που το καθιστούν ελκυστικό για το λαβράκι, αποτελώντας μια καλή αναπαράσταση του κυρίως θηράματός του. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα κυρίως φυσικούς χρωματισμούς που θέλουν να περάσουν διακριτικά από τη ενεργή ζώνη των λαβρακιών και να τα δελεάσει.

Το εσωτερικό σύστημα κινούμενων σφαιριδίων από υλικό βολφράμιο ένα υλικό με πολύ μεγάλο ειδικό βάρος έχει σχεδιαστεί με προσοχή για να αντιμετωπίσει την άνωση του τεχνητού. Παράλληλα, ο διακριτικός ήχος που παράγουν τα σφαιρίδια έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν την περιέργεια μεγάλων θηρευτών που κυνηγούν στην περιοχή. Αυτό τα κινητοποιεί να πλησιάσουν το δόλωμα, ενώ βοηθά και στην αύξηση της απόστασης και της ακρίβειας της βολής, κάνοντας το ψάρεμά μας πολύ αποδοτικό. Μιλάμε για ένα τεχνητό με πολύ ρεαλιστική κίνηση και ήπια που μπορεί να ξεγελάσει και τον πλέον δύσκολο θηρευτή όπως ένα μεγάλο λαβράκι.

 

  • Πολύ ρεαλιστική κίνηση
  • Μοναδική απόσταση βολής
  • Σφαιρίδια βολφραμίου

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (cm) Bάρος Τύπος
12 14.5 Sinking
14 21.7 Sinking

Από 13,49

Από 13,49
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.