Τεχνητό Savage Gear Jerk Minnow Sinking

CODE EPM12001202576

13,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το τεχνητό της Savage Gear Jerk Minnow Sinking έχει δημιουργηθεί ειδικά για την τεχνική του Spinning και έχει κατασκευαστεί με βάση μια πραγματική τρισδιάστατη σάρωση ζαργάνας. Το λεπτό σχήμα, σε συνδυασμό με τη σούπερ φυσική δράση που κολυμπάει, καθιστά αυτό το τεχνητό πολύ αποτελεσματικό.

Είναι ένα αθόρυβο minnow που διαθέτει εσωτερικό μαγνητικό σύστημα για να επιτυγχάνονται μακριές βολές. Η Sinking έκδοση είναι ιδανική για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα σημείων ψαρέματος όπως βράχια, λιμάνια ή ακόμα και πολύ βαθιά σημεία. Το jerk minnow είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, με την πιο εκπληκτική δράση jerk and twitch – με σχεδόν οριζόντια ισορροπία στο σταμάτημα και υπέροχες αντανακλάσεις κατά την ανάκτηση.

Έχει σχετικά λεπτό σώμα με ένα εξαιρετικά αληθοφανές προφίλ και φυσική κίνηση, ώστε να μιμείται τις ακριβείς κινήσεις ενός πραγματικού ψαριού. Είναι ένα τεχνητό που έχει κάνε θραύση στο ψάρεμα των λούτσων και μια καλή επιλογή για πλήθος ειδών.

 

  • Βασισμένο σε πραγματική 3D απεικόνιση ζαργάνας
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ψάρεμα λαβρακιού, γοφαριού ακόμα και συναγρίδας στις μεγάλες εκδόσεις
  • Σούπερ φυσική ικανότητα κολύμβησης

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (cm) Bάρος (gr) Τύπος
17.5 29 Sinking

13,00

13,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.