Τεχνητό Rage Tackle Pluger Bonita Mini

CODE EPM12001203320

7,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το τεχνητό Rage Tackle Pluger Bonita Mini είναι ένα πολύ ιδιαίτερο τεχνητό για το LRF που θα σας ξεκλειδώσει πλήθος ψαριών. Τα τόσο μικρά τεχνητά με τις έντονες δονήσεις μπορούν και αποδίδουν εκπληκτικά σε όλα τα αρπακτικά των θαλασσών και έχουν υπάρξει άπειρες φορές που έχουμε δει μεγάλες συναγρίδες να αρπάζουν ένα τόσο δα τεχνητό με έντονη δόνηση. Στα συν η μεγάλης ακρίβειας βολή αφού μπορούμε να το ρίξουμε ακριβώς στο σημείο που θέλουμε.

Το Rage Tackle Pluger Bonita, παρότι έχει μόλις 4 εκατοστά μήκος και βάρος 3,9 γραμμαρίων, έχει τη δυνατότητα να εκτοξεύεται σε σημεία που άλλα τεχνητά αδυνατούν και το πετυχαίνουν ακόμα και με έντονους ανέμους. Είναι sinking γνώρισμα που θα σας χαρίσει την δυνατότητα να σκανάρετε την υδάτινη στήλη με ένα τόσο μικρό αλλά εξαιρετικά ισορροπημένο τεχνητό vibration. Είτε ψαρεύετε σε ρηχοπατιές είτε σε μεγαλύτερα βάθη όπως λιμάνια το η μικρή δονούμενη μπουκίτσα θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές.

 

  • Παράγει έντονες δονήσεις
  • Εκπληκτικά καλή βολή για το μέγεθός του
  • Εξαιρετικά ισορροπημένο τεχνητό

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (cm) Βάρος (gr) Tύπος Δράση
4 3.9 Sinking Vibration

 

 

 

7,00

7,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.