Τεχνητό Ima Pugachev’s Cobra

CODE EPM12001201324

24,9026,90

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το τεχνητό Ima Pugachev’s Cobra είναι ένα από τα κορυφαία τεχνητά επιφανείας που κυκλοφορούν  αφού πρόκειται για έναν πολύ αποτελεσματικό τεχνητό επιφανείας που χρησιμοποιείται κυρίως για το ψάρεμα με την τεχνική του “walk the dog”. Έχει σχεδιαστεί για να μιμείται την κίνηση ενός τραυματισμένου αλιεύματος, προκαλώντας έτσι το ενδιαφέρον των αρπακτικών. Αυτό το τεχνητό δόλωμα διαθέτει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και είναι γνωστό για την αποτελεσματικότητά του στον κυνηγητό των ψαριών στην επιφάνεια του νερού. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και καταφέρνει να προσελκύσει τα ψάρια ακόμα και σε εντελώς ήρεμα περιβάλλοντα.

Η εταιρία IMA πρόσεξε ιδιαίτερα τον σχεδιασμό του τεχνητού Cobra για να διασφαλίσει την κίνηση zig-zag, καθώς γλιστρά στην επιφάνεια του νερού, ακόμα και υπό γωνία 18 μοιρών. είναι εξοπλισμένο με δύο σαλαγκιές ST-46 #6 και μπορεί να πραγματοποιήσει πολύ μακρινές βολές για ένα τεχνητό του μεγέθους του. Διατίθεται σε εκπληκτικούς χρωματισμούς αντίδρασης

 

  • Φέρνει αποτελέσματα και σε ήπιες συνθήκες
  • Πολύ ποιοτική κατασκευή
  • Μόλις 6 εκατοστά

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Moντέλο Βάρος Μήκος Σαλαγκιές Αction
Ima Salt Skimmer 6 gr 6 cm 2 ST-46 #10 WTD

Από 24,90

Από 24,90
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.