Τεχνητό Ima Komomo Slim Sf-130

CODE EPM12001202609

27,90

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το IMA KOMOMO SF-130 SLIM είναι ένα floating τεχνητό για Spinning με πολύ υψηλές προδιαγραφές, μήκους 13 cm και βάρους 12g, ενώ έχει βύθισμα από 20cm έως 60cm. Διαθέτει εσωτερικό σύστημα μετακινούμενου βάρους που το κάνει να έχει απίστευτα καλές βολές ενώ η κίνησή του είναι εκπληκτικά δελεαστική.

Η σχεδίαση των Ιαπωνικών τεχνητών IMA KOMOMO SF-130 SLIM αντιγράφει εξαιρετικά τη σιλουέτα ενός μικρού αφρόψαρου, τον κύριο στόχο των μεγάλων λαβρακιών και λουτσών δηλαδή. Η κίνησή του μοιάζει ακριβώς με ένα απομονωμένο ψάρι που έχει ξεφύγει από το κύριο κοπάδι, και είναι ρεαλιστικό σε κάθε λεπτομέρεια. Κατά την διαδικασία σχεδίασης, αφαιρέθηκε η γλώσσα βύθισης για να διατηρηθεί η φυσική του κίνηση αλλά και για ένα δεύτερο λόγο. Να βελτιωθεί η απόσταση που μπορεί να ρίξει. Το μυστικό πίσω από την επίτευξη μακρινών βολών δεν είναι μόνο το λεπτό σχήμα του, αλλά και ένα εξειδικευμένο αυλάκι που δημιούργησαν οι μηχανικοί στο εσωτερικό του Komomo. Αυτό το άδειο κομμάτι του τεχνητού επιτρέπει στις δύο βαριές σφαίρες βολφραμίου να κινούνται μεταξύ του κεφαλιού και της ουράς του υποβοηθώντας την βολή.

  • Ιδανικό τεχνητό για λούτσους και λαβράκια
  • Πάρα πολύ καλή βολή
  • Ιδιαίτερα ρεαλιστικό κολύμπι

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Moντέλο Βάρος Μήκος Σαλαγκιές Αction Bύθιση
Komomo SF-95 Slim 12 gr 13 cm OWNER ST-46 #6 Rolling & Wobbling 15 – 30 cm

 

 

27,90

27,90
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.