Τεχνητό Duo Tide Minnow Slim Suspending

CODE EPM12001205110

23,0025,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το TEXNHTO DUO TIDE MINNOW SLIM SUSPENDING είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό τεχνητό για Spinning. H ένδειξη Suspending το κάνει τόσο ιδιαίτερο σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Στη θεωρία, όταν ένα τεχνητό φέρει την ένδειξη “Suspending”, αυτό σημαίνει ότι όταν διακόψουμε την κίνησή του, θα παραμείνει στο σημείο που έχει αποκτήσει χωρίς να αναδύεται προς την επιφάνεια ή να βυθίζεται προς τον πάτο. Ωστόσο, στην πράξη, οι πραγματικές συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές.

Γιατί όμως χρειαζόμαστε μια τέτοια συμπεριφορά από ένα τεχνητό; Πολλά από τα ψάρια που κυνηγάμε έχουν την τάση να εντοπίζουν και να ενεδρεύουν σε σημεία που δεν είναι ορατά από τα θήραμά τους, όπως βράχια, γωνίες λιμανιών ή γύρω από σκάφη. Έχει παρατηρηθεί ότι εάν περάσουμε το τεχνητό μπροστά τους και το αφήσουμε επιδεικτικά στο σημείο της ενέδρας για λίγο χρονικό διάστημα, προσφέρουμε στο αρπαχτικό μια ευκαιρία για ένα εύκολο γεύμα.

Έτσι το DUO TIDE MINNOW SP είναι η επιτομή ενός καλού ποιοτικού suspending τεχνητού. Είναι αδύνατο να συναντήσετε έναν παράκτιο ψαρά που να μην έχει ψαρέψει κάποια στιγμή με αυτό το συγκεκριμένο τεχνητό, καθώς αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για το ψάρεμα λούτσου, λαυρακιού και γοφαριού. Η εισαγωγή του Tide Minnow Slim SP σήμανε την αλλαγή στην προσέγγιση των ψαράδων στα μεγάλα τεχνητά.

Μέχρι την ημέρα παρουσίασής του από την εταιρία DUO, τα μεγάλα τεχνητά χαρακτηρίζονταν από δυσκολίες στην επίτευξη μακρινών βολών, λόγω αντίστασης στον αέρα. Με την εισαγωγή του Tide Minnow Slim 145 και 175 στην αγορά, αναδείχθηκε ως η μοναδική επιλογή για περιοχές με έντονα ρεύματα ή κυματισμό. Το συγκεκριμένο τεχνητό μπορεί και παραμένει στο σημείο που θα το “παγώσουμε” χωρίς να παρασύρεται έντονα με αποτέλεσμα να κάνουμε αντιληπτή την παρουσία του στα αρπακτικά. Μοιάζει θα λέγαμε σαν ένα ψαράκι που κάθεται στα ρεύματα ακινητοποιημένο. Ποιός θηρευτής δε θα του επιτεθεί;

  • Ιδανικό για το ψάρεμα λούτσου, λαυρακιού και γοφαριού
  • Ουδέτερη πλευστότητα (Suspending)
  • Μοναδική επιλογή για περιοχές με έντονα ρεύματα ή κυματισμό

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (cm) Βάρος (gr) Tύπος Σαλαγκιά/Μέγεθος Βύθισμα (m)

Κίνηση τεχνητού

Tide Minnow Slim 145 SP

14.5   20.5 Suspending  3 / #4 0.6~1.2 m

Wobble & Roll

Tide Minnow Slim 175 SP

17.5  27.6 Suspending  3 / #3 1.0~1.6m

Wobble & Roll

Από 23,00

Από 23,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.