Τεχνητό Duo Tide Minnow Lance

CODE EPM12001203750

22,0025,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

 

Γιατί το DUO TIDE MINNOW LANCE S είναι ένα απαραίτητο τεχνητό για Spinning, Heavy Spinning ακόμα και Shore Jigging;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά! Θεωρείτε ότι πιο καινοτόμο και νέο στον κόσμο του ψαρέματος με minnows. Το Tide Minnow Lance 140s είναι ένα βυθιζόμενο τεχνητό που έχει μέσα του τρία κινητά σφαιρίδια από βολφράμιο, το γνωστό υλικό Tungsten το οποίο είναι ένα υλικό πολύ μεγάλου ειδικού βάρους που μπορεί και συμπυκνώνεται σε πολύ μικρές ποσότητες και ένα από ατσάλι στο εσωτερικό του. Αυτά τα βάρη είναι υπεύθυνα για την έντονη περιστροφική κίνηση κατά τα χτυπήματά σας με το καλάμι ψηλά (jerk) ή ακόμα και αν έχετε χαμηλά την μύτη (twitch) .

Το DUO TIDE MINNOW LANCE στις εκδόσεις 140 και 160 συνιστάται για ψάρεμα σε άγρια νερά εκεί που συχνά οι συναγρίδες κυνηγάνε ανάμεσα από ποσειδωνίες ή μονόπετρα. Στις μικρές του εκδόσεις 11 και 12 εκατοστά είναι ένα πραγματικό όπλο που με αργά twitch είναι σίγουρο πως δεν θ αφήσει τα λαβράκια ανεπηρέαστα

Ένα τεχνητό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το καθαρό spinning έως ακόμα και σε Light/Medium Shore Jigging εκεί που χρειαζόμαστε ένα ισχυρό καλάμι για να παλέψουμε μια μεγάλη συναγρίδα ή δυναμικό ψάρι όπως μια μεγάλη παλαμίδα ή ένα μανάλι.

Mην φοβηθείτε να κάνετε πολύ έντονες κινήσεις αφού με αυτό τον τρόπο πολλά ψάρια επιτίθονται είτε για να διώξουν είτε για να χτυπήσουν και να φάνε. Με τις τόσο έντονες κινήσεις σας ενεργοποιείτε τα χωροκτητικά ένστικτα των ψαριών όπως εκείνα των συναγρίδων ή των λούτσων. Τεχνητό πολύ ενισχυμένο για να καταφέρνει να βγαίνει αλώβητο από δαγκώματα μεγάλων ψαριών.
Οι σαλαγκιές του Tide Minnow Lance είναι ισχυρές και ανθεκτικές στη διάβρωση, καθιστώντας το τεχνητό ανίκητο απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Μπορεί όμως να δουλέψει και με μια αργή κίνηση καθιστώντας το ένα ιδανικό τεχνητό για το ψάρεμα το χειμώνα όταν τα ψάρια είναι νωχελικά.

Η επανασχεδιασμένη γλώσσα του Tide Minnow Lance του επιτρέπει να καλύπτει ένα ευρύ βάθος από ρηχά μέχρι βαθιά κομμάτια αφού δε χάνει την δράση πλεύσης του όποια γωνία και αν κρατάτε ως προς το νερό.

  • Διαθέσιμα σε 11cm/14gr, 12cm/17,5gr, 14cm/25gr, 16cm/28gr
  • Εξαιρετικά αληθοφανείς φυσικοί χρωματισμοί
  • Εξαιρετική βολή
  • Δυναμικό κολύμπι

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο Μήκος (cm) Βάρος (gr) Tύπος Σαλαγκιά Bύθισμα(m)
TIDE MINNOW LANCE 110S 11 14 Sinking # 7 0.3~1m
TIDE MINNOW LANCE 120S 12 17,5 Sinking #6 0.3~1m
TIDE MINNOW LANCE 140S 14 25 Sinking #4 0.5-1m
TIDE MINNOW LANCE 160S 16 28 Sinking #4 0.5~1.5m

 

Από 22,00

Από 22,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.