Τεχνητό Duo Tetra Works Toto 48Hs

CODE EPM12001204097

15,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Toto 48HS, της πασίγνωστης σειράς Tetra Works για LRF, ξεχωρίζει ως το πιο γρήγορα βυθιζόμενο τεχνητό της σειράς. Ο σχεδιασμός του δίνει προτεραιότητα στην ευκολία χρήσης και την ευελιξία ενώ κατά την ανάκτηση επιδεικνύει μια σφιχτή δράση διατηρώντας την σφιχτή πορεία του καθιστώντας το κατάλληλο για ψάρεμα σε περιοχές με ισχυρά ρεύματα όπως λιμάνια και βραχώδεις περιοχές. Το επίπεδο και βαρύ σώμα του εξασφαλίζει εξαιρετική απόκριση στην κολύμβηση ανεξάρτητα από την ταχύτητα ανάκτησης.

Προσελκύει μια μεγάλη ποικιλία ειδών, που απευθύνεται τόσο σε έμπειρους όσο και σε αρχάριους ψαράδες και ο λόγος της μεγάλης επιτυχίας του είναι ότι μπορεί να δουλευτεί και σε μεγαλύτερα βάθη λόγω της βύθισής του.

Με μήκος 48 mm και το βάρος 4,3 gr βελτιώνει σημαντικά την απόσταση βολής ενώ επιτρέπει καλύτερο έλεγχο μέσω του καλαμιού σας. Ο σχεδιασμός της γλώσσας του ενισχύει την πρόσφυση στο νερό, εμποδίζοντας το τεχνητό να επιπλέει στην επιφάνεια και βοηθά στον έλεγχο του ακόμα και αν ψαρεύετε σε λίγο ψηλότερα σημεία.

Επισήμως το Toto 48HS έχει σχεδιαστεί για τα νερά της Ιαπωνίας ειδικά για το ψάρεμα Mebaru παρ’ όλα αυτά στα νερά μας αναλόγως τις ταχύτητες ανάκτησης μπορεί να δουλέψει από κοκκάλια μέχρι τσιπούρες και στειρούλες ενώ στις γρήγορες ανακτήσεις πολύ συχνά βαράνε και λίτσες, λιτσομελάνουρα και μελανούρια φυσικά. Παρουσιάζει μια πολύ φυσική κίνηση όταν επηρεάζεται από τη ροή του νερού ή το ρεύμα.

  • Πολύ καλό στη βολή
  • Ιδανικό για σκανάρισμα του βυθού
  • Heavy Sinking

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (cm) Βάρος (gr) Tύπος

Σαλαγκιά/Μέγεθος

Toto 48HS 4.8   3.8 Heavy Sinking

 2 / #12

15,00

15,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.