Τεχνητό Duo Spearhead Ryuki 45s Sw Limited

CODE EPM12001202842

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

DETAILS

Το Spearhead Ryuki αντιπροσωπεύει ένα τεχνητό καθαρά φτιαγμένο για την θάλασσα που διατηρεί μια σταθερή, νευρική κίνηση χωρίς υπερβολικό wobbling, ακόμα και όταν χρησιμοποιείται σε ρηχά νερά με έντονη ροή για το LRF και το Light Game. Διακρίνεται για την ικανότητά του να μην σκαλώνει στον βυθό, ενώ παρέχει ενισχυμένο χρώμα και γλώσσα για απαιτητικά περιβάλλοντα. Η DUO κατάφερε να δημιουργήσει ένα τεχνητό που μπορεί να πιάσει από κοκκάλια μέχρι και μεγάλα λαβράκια ξεκλειδώνοντας πολλά είδη ψαριών ακόμα και μελανούρια και σαργούς. Επίσης είναι πολύ καλά διαχειρίσιμο και σε περιοχές με αντίξοες καιρικές συνθήκες ή περιοχές με έντονα ρεύματα.

Πλέον είναι εδραιωμένα καλά στο χώρο των must have τεχνητών αφού οι αποδοσή του είναι πλέον γνωστή σε όλους τους λάτρεις του Spinning. Έντονοι χρωματισμοί αλλά και  παλέτες αντίδρασης συνθέτουν μία τεράστια ποικιλία που θα καλύψει και τον πλέον απαιτυητικό Spinner. Ιδανικό για όλων των ειδών τους βυθούς και κυριολεκτικά για όλα τα ψάρια.

 

  • Νευρική κίνηση χωρίς υπερβολικό wobbling
  • Ενισχυμένο χρώμα και γλώσσα για απαιτητικά περιβάλλοντα
  • Έντονοι χρωματισμοί αλλά και  παλέτες αντίδρασης

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Moντέλο Mήκος (cm) Βάρος (gr) Tύπος
45S SW 4.5 4 Βυθιζόμενο
46S SW 4.6 5 Βυθιζόμενο
50S SW 5 4.5 Βυθιζόμενο
51S SW 5.1 5.5 Βυθιζόμενο
60S SW 6 6.5 Βυθιζόμενο
70S SW 7 9 Βυθιζόμενο
95S SW 9.5 17 Βυθιζόμενο

0,00

0,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.