Τεχνητό Duo Spearhead Ryuki 70S M Aire

CODE EPM12001203415

15,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA ANAZ112 ANAZ112
PESCAMAFIA ASAZ113 ASAZ113
PESCAMAFIA CRAZ109 CRAZ109
PESCAMAFIA CRAZ110 CRAZ110
PESCAMAFIA CRAZ111 CRAZ111
PESCAMAFIA CRAZ112 CRAZ112
DETAILS

Ένα πολύ ιδιαίτερο τεχνητό το DUO SPEARHEAD RYUKI M AIRE για το ψάρεμα του LRF και γενικότερα του Spinning με Light εξοπλισμούς

Το επίπεδο αλλά βαρύ σώμα δημιουργεί μια έντονη απόκριση δράσης σε αυτό το βαρύ βυθιζόμενο minnow, “Spear-Head Ryuki”. Όταν το δείτε να κολυμπάει θα καταλάβετε πως η δράση του προορίζεται για  γρήγορη και σπασμωδική ανάκτηση και μπορεί να κάνει ένα πολύ “άγαρμπο” κολύμπι.

Είναι επίσης εξοπλισμένο με ευρύ σώμα ώστε να “κρατάει” στο ρεύμα παρά την τόσο μικρή του εμφάνιση. Το SPEARHEAD RYUKI M AIRE είναι το πιο κατάλληλο για περιοχές με πολύ ρηχά σημεία ακόμα και ποτάμια με λίγο νερό. Αν και έχει μικρό σώμα, το πυκνό και βαρύ σώμα του έχει μεγάλη ικανότητα βολής, επιτρέποντας στους ψαράδες να το χρησιμοποιούν και σε δύσκολους βυθούς.

Είναι επίσης εξοπλισμένο με υψηλή κολυμβητική ικανότητα που μπορεί και κολυμπάει άνετα σε ισχυρό ρεύμα όπως σε εκβολές ποταμών ακόμα και μέσα σε ποτάμια. Έτσι το RYUKI M AIRE είναι το πιο κατάλληλο για περιοχές με ρηχά νερά. Αν και έχει μικρό σώμα, το πυκνό και βαρύ σώμα του έχει μεγάλη ικανότητα βολής, επιτρέποντας στους ψαράδες να το χρησιμοποιούν σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

  • Δεν περιέχει ηχοβολισμό
  • Ενδείκνυται για “δύσκολα” ψάρια
  • Διακριτικό
  • Ικανό στο ρεύμα και σε ρηχά σημεία

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (cm) Βάρος (gr) Tύπος Σαλαγκιά

Βύθισμα

DUO SPEARHEAD RYUKI M AIRE

5 4.5 Silent sinking #12

0.4~0.8m

 

 

15,00

15,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.