Τεχνητό Duo Roughtrail Blazin 92

CODE EPM12001203891

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

DETAILS

Το τεχνητό Duo Rough Trail Blazin 92 έχει φτιαχτεί για τις ημέρες που τα ψάρια είναι δύσκολα στο  Heavy Spinnig και στο Light Shore Jigging. Aυτό το βαρύ Minnow σχεδιάστηκε για “βαρύ” ψάρεμα από την ακτή. Ωστόσο, η DUO ανακάλυψε ότι το ίδιο σχέδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πιο ελαφριά παράκτια τεχνική με ένα καλάμι του Shore Jigging Μax 80 ή Max 100 γραμμάρια και να δώσει πολλά ψάρια όπως συναγρίδες, πελαγικά και διάφορους άλλους γρήγορους θηρευτές. Ιδανικό για σκανάρισμα του βυθού ο τρόπος χρήσης του είναι απλός και αποδοτικός. Απλά κάντε βολή και αφήστε το να κατέβει στα κατώτερα στρώματα της υδάτινης στήλης. Στη συνέχεια με μικρά twiches κρεμόντας προς τα κάτω το καλάμι αρχίστε την ανάκτηση και να ίστε έτοιμοι για το μεγάλο κάρφωμα. Φυσικά υπάρχει και σε πιο ελαφριές εκδόσεις αλλά και στην Heavy Duty έκδοση για Shore Jigging στα 60 γραμμάρια.

Το Trail Blazin σας βοηθάει να ψαρέψετε και μέρες με καιρό όπου άλλα τεχνητά αδυνατούν διότι είναι ένα μικρό τεχνητό με πολύ μεγάλη αποδοτικότητα. Ο προηγμένος σχεδιασμός του που παραπέμπει σε γόνο με την μεγάλη γλώσσα τον βοηθούν να διατηρεί σταθερή πλεύση ακόμα και σε κυματισμό και ρεύματα με εξαιρετική ευκολία. Πιάνει νερά και δουλεύει ακόμα και με πιο γρήγορη ανάκτηση διεγείροντας τακυνηγγετικά ένστικτα των ψαριών που προτρέχουν να το φάνε στην ιδέα ότι μπορεί να τους φύγει. Διαθέτει πολύ ισχυρή κατασκευή που θα αντέξει στις μάχες με μεγάλα θηράματα. Εσωτερικά το σύρμα του είναι εννιαίο χαρίζοντας σιγουριά σε μάχη με ένα υπερμεγέθες θήραμα όπως ένα πολύ μεγάλο μαγιάτικο ή ένα τονοειδές

 

  • Σχεδιάστηκε για “βαρύ” ψάρεμα από την ακτή
  • Αραπέμπει σε γόνο
  • Διατηρεί σταθερή πλεύση ακόμα και σε κυματισμό και ρεύματα

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Βάρος Μήκος Tύπος
40gr 9.2cm Γρήγορα Βυθιζόμενο

 

 

0,00

0,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.