Τεχνητό Duo Pressbait 85

CODE EPM12001203355

18,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA ADA0009 ADA0009
PESCAMAFIA ADA0037 ADA0037
PESCAMAFIA ADA0213 ADA0213
PESCAMAFIA AHA0011 AHA0011
PESCAMAFIA AHA0014 AHA0014
PESCAMAFIA AJ00091 AJ00091
PESCAMAFIA AJA0287 AJA0287
PESCAMAFIA DHA0140 DHA0140
DETAILS

Το DUO PRESSBAIT 85 είναι ένα τεχνητό που μπορεί και καλύπτει με πολύ μεγάλη επιτυχία το Spinning σε μία κατηγορία που πολλά άλλα τεχνητά δεν μπορούν να καλύψουν και υστερούν αισθητά. Αυτό είναι οι αποστάσεις των βολών. Το συγκεκριμένο τεχνητό μπορεί και ανταποκρίνεται περισσότερο από καλά στην κατηγορία αυτή, πολύ απλά γιατί είναι ένα τεχνητό “υβρίδιο” ανάμεσα σε ένα jig και ένα minnow.

Λόγω του σχεδιασμού του, σας επιτρέπει να φτάσετε σε εκπληκτικές αποστάσεις, που θα σας επιτρέψουν να ψαρέψετε μέσα στα κυνήγια από μακριά. Ακόμα όμως και αν δε βλέπετε κάτι να κυνηγά ανοίξτε το pick up ώστε να κάνει την δουλειά του στο πέσιμο αφήνοντας το να βυθιστεί. Αν δε πάρετε το strike εκείνη τη στιγμή ξεκινήστε να σκανάρετε την υδάτινη στήλη.

Δύο είναι οι τύποι ανακτήσεων ακόμα και μια μίξη αυτών. Με το καλάμι ψηλά κάνετε jerk κανονικά σαν να ταν πλάνος αλλά το αφήνετε κιόλας να πέφτει για λίγη ώρα αφού στο πέσιμο κάνει rolling κίνηση και αντανακλά το φως που πέφτει πάνω του. Ένας άλλος τρόπος ανάκτησης είναι με το καλάμι κάτω κάνοντας twitch όπως σε ένα τεχνητό. Σαφώς όμως προορίζεται για λίγο μεγαλύτερα βάθη ώστε να ψαρέψει καλά.

Μία ακόμα επιλογή είναι να κάνετε πολύ γρήγορη σταθερή ανάκτηση. Είναι κατάλληλο για ψάρεμα κυνηγών, ντασκών, παλαμίδων ενώ χαμηλά, τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες είναι πολύ πιθανό να χτυπήσει και κάποια συναγρίδα αφού τα ψάρια κατά τους “ζεστους” μήνες κυνηγάνε κ’ εκείνα γόνο όπως πολλά άλλα είδη των μεσογειακών νερών. Κατά βάση όμως προορίζεται για ταχύτατα ψάρια οπότε συντονιστείτε σε γρήγορες ανακτήσεις.

Εν κατακλείδι το Press Bait 85 είναι ένα jig minnow υψηλής απόκρισης που εξασφαλίζει αποστάσεις βολών που δε θα πιάσετε σχεδόν ποτέ με ένα minnow αλλά και δράση στο κολύμπι που δεν μπορεί να εκτελέσει ένας πλάνος.  Επρόκειτο για ένα Slim μικρό Minnow που δεν βρίσκει κανένα εμπόδιο οτιδήποτε καιρό και να έχει. Έχει μεταμορφωθεί θα λέγαμε σε ένα Saltwater Heavy Duty τεχνητό που το καθιστά το απόλυτο δέλεαρ για ψάρια των θαλασσών μας και σαγηνεύει μια μεγάλη ποικιλία ειδών.

  • Δουλεύει με Jerk είτε με αργή είτε με πιο γρήγορη ανάκτηση
  • Δουλεύει στο πέσιμο
  • Εύκολη μπουκιά για μεγάλους θηρευτές όπως οι συναγρίδες
  • Heavy Duty κατασκευή

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (cm) Βάρος (gr) Tύπος

Σαλαγκιά

PRESS BAIT 85

85 28 Sinking (Fixed Weight)

#6

18,00

18,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.