Τεχνητό Duo Coreman Deprive

CODE EPM12001205107

45,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η αναπτυξιακή ιδέα για το Deprive ήταν να δημιουργηθεί ένα bigbait που ταιριάζει στο αγαπημένο μας Seabass Game. Τα περισσότερα bigbaits στην αγορά σήμερα προορίζονται αρχικά για τα μεγάλα λαβράκια και μπορεί να είναι αρκετά άβολα όταν χρησιμοποιούνται με καλάμια spinning λόγω ζητημάτων βάρους (line picking the hook).

H DUO ήταν υπεύθυνh για τη σχεδίαση και το υλικό και η COREMAN ήταν υπεύθυνη για την λεπτοδουλειά πάνω και μέσα στο τεχνητό. Μέσα από πολλά πειράματα στην κατασκευή, επιτέλους η DUO έφτασε ότι ήταν έτοιμη να δώσει το Deprive σε κυκλοφορία. Το μοναδικό τμήμα της άρθρωσης του σώματος έχει μια μικρή συστροφή, δημιουργώντας μια ομαλή δράση που ναι ολόιδιο με πραγματικό ψάρι ενώ επιτρέπει στους ψαράδες να αισθάνονται την ανάκτηση και κάθε τι που κάνει το τεχνητό.

Χάρη στα δύο ενωμένα τμήματα του σώματος, το τεχνητό εκτελεί μια σαγηνευτική δράση καμπυλότητας S. Με τις ρυθμίσεις βάρους ημι-ανάρτησής του, είναι ένα τεχνητό που βυθίζεται αργά στο γλυκό νερό, ενώ ένα τεχνητό που επιπλέει αργά στο αλμυρό νερό. Είναι ένα τέλειο δέλεαρ για τα τεράστια λαβράκια που τρέφονται με μεγάλα δολώματα στην ανοιχτή θάλασσα ή ακόμα και γύρω από τις εκβολές ποταμών.

Σας παρουσιάζουμε το “Deprive”, το τέλειο όπλο για να στοχεύσετε το λαβράκι που τρέφεται με τεράστια δολώματα!!

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

 

Μοντέλο

Μήκος (cm) Βάρος (gr) Tύπος Σαλαγκιά/Μέγεθος
DEPRIVE 17   50 slow-sinking (freshwater)/ slow-floating(saltwater)

 2 / #2

 

45,00

45,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.