Τεχνητό Soul Lures Κέφαλος 11cm

CODE EPM12001201482

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

DETAILS

Τεχνητό Soul Lures Κέφαλος  είναι ένα πάρα πολύ αποδοτικό Top Water που λατρεύουν πολλά ψάρια των ελληνικών θαλασσών αλλά και πολλοί λάτρεις του Spinning αφού η αποδοτικότητα συγκρινόμενη με την τιμή δημιουργούν έναν εκπληκτικό συνδυασμό. Προφανώς και το σχήμα παραπέμπει στον κέφαλο ενώ έχει πολύ καλή βολή και εξίσου καλή δράση στην επιφάνεια.

Ο κέφαλος της Soul Lures Είναι ένα μικρό υβριδικό τεχνητό δόλωμα επιφανείας που απλοποιεί αφάνταστα το ψάρεμα λαβρακιών. Με ποιοτική κατασκευή, ανάγλυφα λέπια και λεπτομέρειες στο κεφάλι είναι ένα πού πετυχημένο τεχνητό που έχει επίσης πολύ καλή βαφή που αντέχει σε αντίξοες συνθήκες.  Μπορείτε να το δουλέψετε είτε από παραλίες είτε από λιμάνια σηκώνοντας πλήθος ψαριών όπως λαβράκια λίστες κυνηγούς, γοφάρια και πολλά ακόμα.

Η ευκολία ρίψης του είναι εντυπωσιακή, καθιστώντας το τον ιδανικό σύντροφο για έμπειρους και αρχάριους ψαράδες στην τεχνική του spinning με τεχνητά επιφανείας

 

  • Πολύ καλή σχέση ποιότητας – τιμής
  • Μοναδικός σχεδιασμός με πολύ ρεαλιστική δράση
  • Πολύ καλή βαφή που αντέχει στο χρόνο
  • Ιδανικό για λαβράκια

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (cm) Bάρος (gr) Τύπος
9 12 Επιφανείας(WTD)
11 21 Επιφανείας(WTD)

0,00

0,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.