ΤΕΧΝΗΤΟ SHIMANO SILENT ASSASSIN FLOATING

CODE EPM12001202806

21,60

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το τεχνητό Shimano Silent Assasin Floating είναι ένα από τα κορυφαία τεχνητά στον κόσμο του Spinning. Βασικό τεχνητό που δεν πρέπει να λείπει από την κασετίνα σας. Είτε στοχεύετε λαβράκια στα ρηχά είτε λούτσους σε λιμάνια το Shimano Silent Assasin θα σας ξεκλειδώσει πλήθος ψαριών. Θα λέγαμε πως είναι ένα τεχνητό που μπορούν να το βαρέσουν κυριολεκτικά όλα τα ψάρια από πελαγικά όπως παλαμίδες και ντάσκες μέχρι γοφάρια και λαβράκια.

Η βολή του είναι μοναδική λόγο του εσωτερικού εμβόλου που διαθέτει ενώ η κίνησή του μπορεί να δώσει μια μοναδική κααι ξεχωριστή δράση συγκρινόμενο με κάθε άλλο τεχνητό. Δουλεύει άψογα σε γρήγορες ανακτήσεις αλλά και σε αργές κινήσεις με Stop & Go.

Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ψάρεμα συρτής από βάρκα με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Οι χρωματισμοί είναι εκπληκτικοί και ζωντανοί από χρώμα σαρδέλας μέχρι κορυφαίο κοκκινοκέφαλο με ασπρο-ασημί απόχρωση

 

  • Κορυφαίο τεχνητό για Spinning και συρτή από βάρκα
  • Ολοζώντανοι χρωματισμοί
  • Κορυφαία βολή

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Βάρος (gr) Τυπος Mέγεθος (cm)
23 Floating 14

24,00 21,60

24,00 21,60
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.