Τεχνητό Savage Gear Gravity Popper

CODE EPM12001202708

12,5914,39

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το τεχνητό Savage Gear Gravity Popper είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό popper που σχεδιάστηκε ειδικά για το ψάρεμα στην επιφάνεια. Έχει μοναδικό σχήμα που το βοηθάει να εκτοξεύεται κυριολεκτικά και να υπερνικά την βαρύτητα αυξάνοντάς σας το εύρος βολών και ταυτόχρονα την πιθανότητα strike.  Με το μοναδικό του σχήμα και το σχεδιασμό του, το Gravity Popper προκαλεί εντυπωσιακές αναταράξεις στην επιφάνεια του νερού, προσελκύοντας την προσοχή των αρπακτικών.

Ο σχεδιασμός του Gravity Popper της Savage Gear είναι εξαιρετικά ανθεκτικός και αντέχει σε αντίξοες συνθήκες αλιείας. Είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει αξιόπιστες επιδόσεις, ενώ η ειδική του κατασκευή βοηθά στην ελκυστική κίνηση που προσελκύει τα ψάρια. Με την εξαιρετική του ικανότητα να προσελκύει μεγάλα ψάρια, το Gravity Popper είναι ιδανικό για ψαράδες που αναζητούν αξιόπιστα εργαλεία για την αλιεία στην επιφάνεια του νερού.

Το σχήμα του σώματος είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να διευκολύνει την κίνηση Popping με ελάχιστη προσπάθεια. Η ευκολία αυτή είναι εντυπωσιακή και το δόλωμα μπορεί να πραγματοποιεί Popping ακόμα και με μισές μανιβελιές. Μία ακόμα τεχνολογία αφορά τον σχεδιασμό μικρών εγκοπών στο κάτω μέρος της ουράς, τα οποία προκαλούν επιπλέον στροβιλισμούς στο νερό και κρατούν το πίσω μέρος του τεχνητού μέσα στο νερό αποφεύγοντας έτσι τις άσκοπες πτήσεις του τεχνητού την ώρα που το βαράτε.

 

  • Απίστευτο εύρος βολών
  • Μοναδικό στο ψάρεμα γοφαριών
  • Παράγει φυσαλίδες την ώρα του Pop

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (m) Βάρος (gr)
9 13.5
11 25
13 40

 

Από 12,59

Από 12,59
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.