ΤΕΧΝΗΤΟ PALMS MINIATURE GIG

CODE EPM12001207110

13,95

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA #MG-10 #MG-10
PESCAMAFIA #MG-168 #MG-168
PESCAMAFIA #MG-44 #MG-44
PESCAMAFIA #MG-61 #MG-61
PESCAMAFIA #T-175 #T-175
DETAILS

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Miniature Gig είναι η ικανότητά του να φτάσει με τη βολή σε περιοχές όπου άλλα τεχνητά στην κατηγορία του μπορεί να μην μπορούν να φτάσουν. Διατηρεί την ισορροπία του ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες στο νερό, επιτρέποντάς του να παραμένει σταθερό και ελκυστικό για τα αρπακτικά. Το τεχνητό έχει μια ευρεία ταλαντευόμενη κίνηση με ελάχιστη κύλιση και το μπροστινό μέρος παραμένει ακίνητο κατά τη διάρκεια μιας σταθερής ανάκτησης. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει στους ψαράδες να εμπλουτίσουν την απλή ανάκτηση με ακανόνιστα κάθετα χτυπήματα ή συσπάσεις, καθιστώντας το να φαίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον σε αρπακτικά.

Το Miniature Gig είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό όταν πρόκειται για μακριές βολές, ακόμη και κόντρα στον άνεμο, και ανταποκρίνεται καλά στα χτυπήματα. Μπορεί να δελεάσει τους θηρευτές με μια δυναμική και σπασμωδική προσέγγιση, και επίσης δελεάζει με σταθερές ανακτήσεις. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να στοχεύσει άλλα θηράματα που παραμονεύουν κοντά στον πυθμένα.

Το Miniature Gig συνδυάζει χαρακτηριστικά από τα τεχνητά Degree και Lipless Degree, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά τεχνικό ψαράκι κατάλληλο για ψαράδες LRF που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους για την τεχνική LRF και να την εξασκήσουν με εστίαση και δημιουργικότητα. Προσφέρει πολλές τεχνικές επιλογές στο ψάρεμα, καθιστώντας το μια εξαιρετικά ευπροσάρμοστη και πολύτιμη προσθήκη σε κάθε κασετίνα LRF.

Συνοψίζοντας, το Miniature Gig είναι ένα άκρως τεχνικό ψαράκι που προσφέρει πολλές επιλογές για Light Rock Fishing. Είναι ένα ευέλικτο και καινοτόμο τεχνητό που έχει σχεδιαστεί από έναν κορυφαίο Ιάπωνα κατασκευαστή, την Palms, γνωστή για την εξειδίκευσή της στο Ultra Light ψάρεμα.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 4,8 cm
  • Βάρος: 6,5 gr
  • Τύπος: Βυθιζόμενο
  • Σαλαγκιες 2 x #14

13,95

13,95
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.