ΤΕΧΝΗΤΟ PALMS BIT ARTS P.P. PENCIL

CODE EPM12001207151

13,95

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA #AL-191 #AL-191
PESCAMAFIA #C-170 #C-170
PESCAMAFIA #H-56 #H-56
PESCAMAFIA #MG-10 #MG-10
PESCAMAFIA #T-173 #T-173
DETAILS

Το Palms PP Pencil είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο τεχνητό επιφανείας σχεδιασμένο για Light Rock Fishing (LRF) και είναι μέλος της οικογένειας των δολωμάτων Bit Arts που παράγονται από την Palms, μια κορυφαία ιαπωνική εταιρεία γνωστή για την τεχνογνωσία της στο Ultra Light ψάρεμα. Το PP Pencil είναι ένα εκπληκτικό τεχνητό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλαπλές ανακτήσεις και μπορεί πραγματικά να αλλάξει το παιχνίδι σας.

Το PP Pencil έχει μήκος 6 cm και βάρος 4,2 γραμμάρια, καθιστώντας το εξαιρετικά εύκολο στο χειρισμό. Είναι αρματωμένο με δύο σαλαγκιές, μεγέθους #10, και το σχήμα και το μέγεθός του επιτρέπουν εκπληκτικές κούρσες.

Η βασική μέθοδος ανάκτησης είναι η σταθερή ανάκτηση. Το δέλεαρ Palms PP Pencil κινείται σε στενή ή ευρεία γωνία, ανάλογα με τη συχνότητα και την ένταση του Twitch. Το PP Pencil είναι πολύ καλά ισορροπημένο και δεν χάνει τη στάση του ακόμη και σε συνθήκες θαλασσοταραχής. Είναι εκπληκτικό να παρακολουθείς την αρμονική κίνηση του PP Pencil και πώς εκτελεί την ανάκτηση.

Εάν ασκήσετε περισσότερη πίεση στο καλάμι και συνεχίσετε με τις έντονες συσπάσεις, το τεχνητό μπορεί να εκτελέσει μοναδικές παρουσιάσεις όπως stop and go ή τράνταγμα, που μπορεί να προκαλέσει χτυπήματα από διάφορα είδη ψαριών.

Με αυτές τις κινήσεις, θα μπορείτε να εξερευνήσετε το πλήρες δυναμικό των διαφορετικών περιοχών ψαρέματος και βάθους. Το PP Pencil είναι ένα εργαλείο που δίνει στους ψαράδες LRF πολλές στρατηγικές επιλογές.

Συνολικά, το PP Pencil είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο και τεχνικό ψαράκι που προσφέρει πολλές εναλλακτικές λύσεις για ψάρεμα κάτω από την επιφάνεια. Είναι ένα κορυφαίο τεχνητό της οικογένειας Bit Arts που παράγεται από την Palms, μια κορυφαία ιαπωνική εταιρεία γνωστή για την εξειδίκευσή της στο Ultra Light ψάρεμα. Το PP Pencil είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη στόχευση μιας σειράς ειδών ψαριών και είναι κατάλληλο για εξερεύνηση διαφορετικών περιοχών και βάθους ψαρέματος.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 6 cm
  • Βάρος: 4,2 gr
  • Τύπος: Επιφανείας
  • Σαλαγκιές 2 x #10

13,95

13,95
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.