ΤΕΧΝΗΤΟ DUO REALIS JERKBAIT 120 SINKING SW

CODE EPM12001202595

18,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η DUO έχει κάνει μικρές τροποποιήσεις στο δημοφιλές Realis Jerkbait για να το προσαρμόσει για ψάρεμα στο θαλασσινό νερό και να το κάνει SW. Ενσωμάτωσαν μερικά από τα δημοφιλή χρώματα από τη σειρά Tide Minnow και πρόσθεσαν μοναδικά μοτίβα για να ενισχύσουν τη φήμη του ως επιτυχημένου τεχνητού τόσο για το ψάρεμα από έξω αλλά ακόμα και για την βάρκα. Το DUO Realis Jerkbait 120SP SW θέτει νέα χαρακτηριστικά στο κόσμο των βυθιζόμενων τεχνητών.

Το  REALIS JERKBAIT 120 SINKING SW είναι ένα jerkbait που έχει υψηλή απόκριση και αποδίδει καλά σε διαφορετικές ταχύτητες ανάκτησης. Η DUO είχε ως στόχο να δημιουργήσει ένα τεχνητό με μοναδική δράση στο κολύμπι και μια ξεχωριστή κίνηση μέσω των φυσικών κινήσεών του που αντανακλούν πάρα πολύ το φως του ήλιου. Το DUO Realis Jerkbait 120SP SW δεν προσελκύει μόνο τα ψάρια με την κίνηση του άξονα του αλλά και με τα έντονα φλας που παράγουν φοβερές γωνίες θέασης.

Το τολμηρό πλαϊνό σώμα του, οι στρογγυλεμένες άκρες και η κύλιση του δημιουργούν έντονες λάμψεις και μετατόπιση του νερού παράγοντας φοβερές δονήσεις σε μια ευρεία περιοχή. Αυτό το τεχνητό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την τεχνική των γρήγορων ανακτήσεων, δημιουργώντας εντυπωσιακά φλας ενώ παραμένει ισορροπημένο.

 

  • Αποτελεσματικό για την τεχνική των γρήγορων ανακτήσεων
  • Αντοχή στο θαλασσινό νερό
  • Εξαιρετικά ισορροπημένο
  • Υψηλή απόκριση στις ανακτήσεις μας

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (cm) Βάρος (gr) Tύπος Σαλαγκιά

Βύθισμα (m)

REALIS JERKBAIT 120 SINKING SW

12 18.2 Sinking #4

11.5~2.0m

18,50

18,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.