ΤΕΧΝΗΤΟ DUO BAY RUF MANIC

CODE EPM12001201196

15,0020,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η σειρά τεχνητών Bay Ruf Manic, σχεδιάστηκε από την DUO, για να δίνει στον spinner ψαρά το πλεονέκτημα να προσεγγίζει την τεχνική με έναν εντελώς νέο τρόπο. Παράγει απαρατήρητες δονήσεις στο περιβάλλον του και με τη μοναδική του κίνηση προσελκύει τα θήραμα που συνήθως τρέφονται με μικρόψαρα. Η κίνησή του είναι σπασμωδική και ακανόνιστη παραπέμποντας σαφώς σε ένα ψαράκι που έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να κινηθεί γρήγορα. Ακόμα και με σταθερή ανάκτηση και αργή μάλιστα κάνει αυτή την παράξενη μοναδική κίνηση μέσα στο νερό.

Το Bay Ruf Manic δεν είναι ένα ψαράκι που θα σας αποδώσει τόσο με καιρό αφού δημιουργήθηκε για τις δύσκολες μέρες όταν η θάλασσα είναι λάδι. Με πλαϊνό αέρα η κίνηση του δεν είναι το ίδιο πετυχημένη ενώ αν συναντήσετε έντονο αέρα από πίσω μπορεί να δουλέψει καλά. Ουσιαστικά στους πλαϊνούς ανέμους θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.  Όταν υπάρχουν κύματα ο χειρισμός του γίνεται πιο δύσκολος αν όμως συναντήσετε ήρεμο καιρό εκεί που τα ψάρια είναι δύστροπα και δεν κυνηγάνε είναι ένα τεχνητό που θα σας ξελασπώσει.

Ψαρέψτε το με σταθερή ανάκτηση ή μερικά χτυπηματάκια αραιά και που με το καλάμι σας και σίγουρα θα προσελκύσει κάποιο αρπακτικό που δεν θα ναι σε φάση κυνηγιού αφού ομοιάζει με ένα πολύ εύκολο θήραμα. Τα χτυπήματα με το καλάμι σας θα προκαλέσουν μικρούς παφλασμούς και θα τραβήξουν την προσοχή των θηραμάτων προς το τεχνητό, αλλά σχεδόν όλες οι επιθέσεις θα γίνουν κατά τη διάρκεια της σταθερής ταχύτητας. Κατά τη χρήση του είναι καλό να κρατάτε ψηλά το καλάμι σας σαν να κάνετε Skipping. Είναι ένα τεχνητό που λατρεύουν τα μελανούρια αλλά και πολλά άλλα θηράματα όπως λίτσες και φυσικά γοφάρια

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Ιδανικό για ήρεμες συνθήκες όταν τα ψάρια είναι δύσκολα
  • Κάνει μια σπασμωδική γρήγορη κίνηση γύρω από τον άξονά του
  • Δουλεύει και με σταθερή ανάκτηση

 

Μοντέλο Μήκος (cm) Βάρος (gr) Tύπος

Σαλαγκιά

Bay RUF Manic Fish 88 8.8 11 Βυθιζόμενο

0 – 20 cm

#8

Bay RUF Manic Fish 9.9

9.9 16.2 Βυθιζόμενο

0 – 20 cm

#6

Bay RUF Manic Fish 155

15.5 27.5 gr Βυθιζόμενο

20-30 cm

#6

 

Από 15,00

Από 15,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.