ΤΕΧΝΗΤΟ BASSDAY LOGS SINKING 124S

CODE EPM12001203851

27,30

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

BASSDAY LOGS SINKING 124S ένα τεχνητό για την τεχνική του Spinning με μέση απόσταση ρίψης άνω των 75 μέτρων. Αυτό είναι εφικτό αφού η Bassday ανέπτυξε μια σημαντική τεχνολογία για τα τεχνητά της, τα οποία τα καθιστά ανθεκτικά σε ισχυρούς ανέμους. Είναι ζωτικής σημασίας για κάθε τεχνητό το να μπορεί να πηγαίνει μακριά γιατί έτσι αυξάνει τις πιθανότητες και φτάσει σε σημεία που μπορεί πολύ απλά να καραδοκούν ψάρια.. Για να επιτευχθεί αυτό, απαιτείται ένα σύστημα κίνησης στο κέντρο του τεχνητού δηλαδή να είναι ζυγισμένο σωστά πράγμα που θα αυξήσει την απόσταση βολής.

Το ελαφρώς ογκώδες σώμα του προκαλεί μικρή αντίσταση στο νερό που την αντιλαμβάνονται οι θηρευτές και προσελκύει τα κοντινά αρπακτικά. Επιπλέον, η δομή των γραμμών που αποτελούν το μοτίβο του στο πλάι είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να είναι σταδιακά πιο λεπτή στο κεφάλι και στο πίσω μέρος, δημιουργώντας μια τέλεια υδροδυναμική.

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι η απόσταση ρίψης διαφέρει ανάμεσα στο floating και στο sinking μοντέλο. Το βυθιζόμενο μοντέλο επιτρέπει στον ψαρά να εξερευνήσει μια ευρύτερη περιοχή και γι’ αυτό είναι μια πολύ καλή πρόταση για διαφόρων ειδών ψαρεμάτων όπως τα λαβράκια. Στα 12.4 εκατοστά και 24,4 γραμμάρια το τεχνητό έχει βύθιση στα 60-80 εκατοστά από την επιφάνεια όταν το ανακτούμε ενώ η κίνηση είναι και Rolling και Wobbling

  • Sinking
  • Μήκος 12.4 cm
  • Βάρος 24,4 gr
  • Rolling και Wobbling
  • Βύθιση 60-80 εκατοστά

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (cm) Βάρος (gr) Σαλαγκιές / Μέγεθος Βύθισμα (m) Tύπος
Bassday Logs 124S 12.4 24.4 3 / #5 0.60-0.80

Sinking

 

27,30

27,30
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.