ΣΙΛΙΚΟΝΗ XESTA STAR WORM SHAD STAR

CODE EPM14001404058

7,90

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η Star Worm Shad Star είναι η σιλικονούχα δημιουργία της Χesta  που παράγει δονήσεις και απόδοση σε τεχνικό LRF ψάρεμα!

Η Xesta επιδίωξε με τη δημιουργία του Shad Star, να φτιάξει μια πολύ ελκυστική Rib σιλικόνη με τακούνι για Light Game, άλλωστε  τέλος της ημέρας, αυτό είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα, από οποιοδήποτε σκουλήκι σιλικόνης και για αυτό η Xesta χρησιμοποίησε ένα υλικό που δεν είναι ούτε πολύ σκληρό, ούτε πολύ μαλακό καθιστώντας το, πιο ανθεκτικό σε τσιμπήματα αλλά όχι σκληρό ώστε να είναι άκαμπτο και άσχημο στην κίνηση.

Τα δολώματα σιλικόνης Xesta Shad Star, συνδυάζονται ιδανικά με τη σειρά Xesta Bullet Rib Head και δημιουργούν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα που κερδίζει πολλούς πόντους αληθοφάνειας. Η μολυβοκεφαλή της παρέχει ωραία οριζόντια θέση ενώ η ουρά που μοιάζει με το γράμμα V κάνει πολύ ελκυστική κίνηση . Οι ραβδώσεις στο πλάι του σώματος, παίζουν δευτερεύοντα ρόλο καθώς δημιουργούν έξτρα δονήσεις στο νερό, χαρακτηριστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της σιλικόνης.

Επιπλέον, το Xesta ενίσχυσε τα χρώματα και τα αρώματα των σκουληκιών για να αυξήσει την προσελκυστικότητα  των αρπακτικών.

  • Μήκος: 4,5 cm
  • Περιέχονται 10 τεμάχια ανά συσκευασία
  • Ουρά σχήματος V
  • Παράγει δονήσεις

 

 

7,90

7,90
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.