ΣΙΛΙΚΟΝΗ XESTA STAR WORM DART STAR

CODE EPM14001404054

7,707,90

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η Xesta Star Worm Dart Star είναι μία σιλικόνη που μπορεί να δουλέψει εξαιρετικά στο ψάρεμα των κοκκαλιών με LRF. Eίναι μικρά σιλικονούχα με παράξενο σώμα. Το τριγωνικό σχήμα κόβει τη ροή του νερού και βοηθάει την darting δράση τους. Τα πτερύγια που υπάρχουν στο τελείωμα του σώματος βοηθάνε στην πλεύση και δημιουργούν ένα συνεχές κολύμπι που στα twitches μας κάνει την σιλικόνη ν’ ανεβοκατεβαίνει απαλά και να πλέει άρτια στα ρεύματα. Επιπλέον, δεδομένου ότι η ουρά εκτείνεται ευθεία, παράγει μικροδονήσεις.

Με πιο απότομα μικρά jerks μοιάζει και με το κολύμπι της γαρίδας που προσπαθεί να ξεφύγει. Δουλεύει πολύ καλά με LRF καλάμι και όταν βυθίζεται κάνει μικρή ελικοειδή κίνηση. Οι σιλικόνες αυτές αποδίδουν πολύ καλά με τις μολυβοκεφαλές Xesta Star Head Slow. Έχουν μέγεθος 4 εκατοστά μόλις. To χρωματολόγιό τους είναι πολύ μεγάλο, υπάρχουν χρώματα με glitters για όλες τις συνθήκες, για καθαρά και θολά νερά, αλλά και νυχτερινά ψαρέματα.

  • Ιδανικό για ψάρεμα κοκκαλιών
  • Μήκος 4 cm
  • Πτερύγια που ομοιάζουν με γαρίδες
  • Ανταπεξέρχεται και στα ρεύματα

 

 

Από 7,70

Από 7,70
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.