Σιλικόνη Soul Lures Snipe Eel Combo

CODE EPM14001407014

18,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η σιλικόνη Soul Lures Snipe Eel Combo έχει αποδείξει πόσο αποτελεσματική είναι με το καιρό, είτε στα vertical ψαρέματα από σκάφος είτε στο Shore Jigging, αφού τα μεγάλα μαύρα ψάρια που την έχουν τιμήσει είναι πολλά.

Για όσους αγαπούν το ψάρεμα μεγάλων θηρευτών από το σκάφος, η Soul Lures (by Oceanic Team) παρουσιάζει το πρωτοποριακό Snipe Eel, που ουσιαστικά παραπέμπει σε ένα χέλι με ουρά που δημιουργεί πολλές δονήσεις με την περιστροφική κίνηση που κάνει. Με το καιρό έχει υποστεί πολλές δοκιμές και για το λόγο αυτό είναι μία βασική επιλογή των ψαράδων.

Με πολύ μεγάλο σώμα, μήκους 33,5 εκατοστών, και κεφαλή μήκους 5 εκατοστών, το συνολικό του μήκος φτάνει περίπου τα 38 εκατοστά,. Συνολικό βάρος λοιπόν 160 γραμμάρια και ποιότητα κατασκευής υψηλού επιπέδου. Δεν είναι ούτε πολύ μαλακή ούτε πολύ σκληρή ώστε να επιτρέπει ρεαλιστική κίνηση στο νερό, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αντοχή σε πολλαπλές επιθέσεις από σφυρίδες, ροφούς, συναγρίδες, τσαούσια και άλλα μεγάλα αρπαχτικά ψάρια που απαντώνται στα ελληνικά νερά.

 

  • Ιδιαίτερα ανθεκτική σιλικόνη για μεγάλους θηρευτές όπως συναγρίδες, σφυρίδες, ροφούς κτλ
  • Ρεαλιστική κίνηση που παράγει δονήσεις μέσα στο νερό
  • Ιδιαίτερα αποδοτική στα μαύρα ψάρια

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (cm) Bάρος (gr)
38 160

18,00

18,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.