Σιλικόνη Magbite MBW06 Snatch Bite Shrimp 4″

CODE EPM14001404191

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

DETAILS

Η Magbite δημιούργησε  μία σιλικόνη με σαφή σχεδιασμό που ομοιάζει με γαρίδα ιδανική για Light Game και προφανώς και LRF. Αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον χώρο της κατασκευής σιλικονούχων δολωμάτων, ειδικά σχεδιασμένων για Ultra Light και Light ψάρεμα οπότε η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως τα χρώματα και η ξεχωριστή μυρωδιά που βγάζουν την κάνουν ιδιαίτερα ελκυστική ακόμα και για ψάρια όπως οι σαργοί και οι τσιπούρας αλλά η αποτελεσματικότητά τους απλώνεται σε όλα τα είδη των ψαριών που τρώνε γαρίδες. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και οι καινοτομίες που προσφέρει αυτή η εταιρεία σε σχέση με τους ανταγωνιστές είναι μοναδική!

Συνιστάται να τη χειριστείτε με μικρά χτυπήματα και παύσεις για να αυξήσετε τις πιθανότητες του strike. Αυτά τα δολώματα είναι ενισχυμένα με προσελκυστικά που προσφέρει η ίδια η εταιρεία, κάνοντάς τα ακόμη πιο αποτελεσματικά. Επιπλέον, είναι ιδανικά κατάλληλα για όλα τα είδη των ψαριών.

 

  • Πιστή αντιγραφή γαρίδας
  • Μοναδική κίνηση μέσα στο νερό
  • Οσμή και γεύση που αυξάνει τα ΄ένστικτα των ψαριών να βαρέσουν

0,00

0,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.