Σιλικόνη Keitech Easy Shiner

CODE EPM14001401262

7,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Τα τεχνητά σιλικόνης Keitech Easy Shiner έχουν τρία ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: την ευκίνητη δράση της ουράς, την τέλεια ισορροπία και την εξαιρετική περιστροφική κίνηση Rolling.

Οι σιλικόνες Keitech Easy Shiner είναι μία πολύ καλή επιλογή για ψάρεμα με Light Game. Είναι μία Paddle tail σιλικόνη με φοβερή αποδοτικότητα αφού οι κινήσεις της είναι απόλυτα φυσικές. Το χαμηλό κέντρο βάρους, δημιουργεί συνεχόμενη κίνηση ακόμα και με ήπιες ανακτήσεις. Η Easy Shiner διατηρεί την ισορροπία της και λόγω της κατασκευής της αποφεύγει τα σκαλώματα στον  βυθό ενώ μπορεί και περνάει μέσα από φύκια και δύσκολα σημεία. Ο σχεδιασμός της ουράς είναι λεπτοκαμωμένος ώστε να μην παράγει πάρα πολύ έντονη κίνηση αφού σκοπός της εταιρίας ήταν να κατασκευάσει μία πολύ πολύ εναρμονισμένη κίνηση που δε θα ξενίζει τα ψάρια.

Υπάρχουν ειδικές σχισμές όπου μπαίνει πολύ προσεγμένα το offset ώστε να μην γίνεται καν αντιληπτό από τα ψάρια. Στη ράχη η Easy Shiner έχει μια βαθιά  επίσης εγκοπή, για να κρύβει τη μύτη του αγκιστριού και να αποφεύγονται τα σκαλώματα.

  • Απόλυτα φυσική κίνηση
  • Διατίθεται σε φυσικούς χρωματισμούς
  • Πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής
  • Διαθέσιμες σε 5, 7.6, 8.8, 10, και 12.7 εκατοστά

 

 

 

 

 

7,00

7,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.