ΣΙΛΙΚΟΝΗ FIIISH CRAZY SAND EEL COMBO

CODE EPM14001401332

12,5016,95

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Οι νέες σιλικόνες από την Fiiish με την ονομασία Crazy Sand Eel Combo αποτελούν μια ζωντανή απεικόνιση του χελιού. Η δράση τους δημιουργεί ένα εκτόπισμα νερού και μια δόνηση που προσελκύει τα κυνηγιάρικα ψάρια ή και αυτά που καραδοκούν στον βυθό και περιμένουν να δουν κάποιο θήραμα για να χτυπήσουν.

Η νέα τεχνολογία, ονομάζεται HSV και έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Fiiish. Αυτό το σώμα βλέπετε προσομοιάζει απόλυτα στον τρόπο κολύμβησης ενός αμμόχελου, δημιουργεί μια φυσική κίνηση που συνοδεύεται από μια ισχυρή δόνηση που τραβάει την προσοχή των αρπακτικών. Το Crazy Sand Eel είναι ένα μοναδικό τεχνητό δόλωμα από σιλικόνη, το οποίο αναπτύχθηκε μετά από εκτεταμένες δοκιμές και τις συμβουλές έμπειρων ψαράδων από τη Βρετάνη της Γαλλίας.

Η σειρά Fiiish Combo προσφέρει μια έτοιμη λύση για το ψάρεμα. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει τη μολυβοκεφαλή, το σιλικονούχο σώμα και το αγκίστρι, εξασφαλίζοντας ότι έχετε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για να ξεκινήσετε το ψάρεμα. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα είναι όλα αρματωμένα και έτοιμα για ψάρεμα!Η συσκευασία του Crazy Sand Eel Combo περιλαμβάνει επιπλέον ένα σιλικονούχο σώμα. Επιπλέον σώματα, αγκίστρια και μολυβοκεφαλές είναι διαθέσιμα για να προσαρμόσετε τον συνδυασμό σας και να κατευθυνθείτε προς την επιθυμητή προσέγγισή σας στο ψάρεμα. Συνολικά, στη συσκευασία εμπεριέχονται μία μολυβοκεφαλή, δύο σιλικονούχα σώματα και ένα αγκίστρι.

 

  • Πολύ ιδιαίτερος τρόπος κίνησης που προσελκύει τα μαύρα ψάρια
  • Εξαιρετικό για σκανάρισμα του βυθού

Από 12,50

Από 12,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.