ΣΙΛΙΚΟΝΗ FIIISH BLACK MINNOW DOUBLE COMBO

CODE EPM14001402070

12,9519,95

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Τα σιλικονούχα δολώματα Fiiish Black Minnow απέσπασαν εξαιρετική αποδοχή στη Γαλλία, τη χώρα όπου δημιουργήθηκαν, και σύντομα κατέκτησαν και την υπόλοιπη Ευρώπη. Το κλειδί της διαφορετικότητάς τους από άλλα σιλικόνες βρίσκεται στην κίνησή τους. Το σιλικονούχο δένεται με τη μολυβοκεφαλή μέσω ενός ειδικού αγκίστρου (Krog Hook) που δεν αποτελεί μία απλή ευθεία σύνδεση, αλλά μια μεταλλική άρθρωση που προσφέρει μεγάλη ευκινησία στο σώμα της σιλικόνης. Το μη συμπαγές σχήμα των Black Minnow κρατά το αγκίστρι κρυφό και σας δίνει τη δυνατότητα να το ψαρεύετε σε κάθε είδους περιοχή. Ενσωματώνοντας την καινοτομία στην ανάπτυξή τους, οι μολυβοκεφαλές Fiiish Black Minnow προσφέρουν επιπλέον πλεονεκτήματα.

Η σχεδιασμένη δομή αυτών σιλικόνων αυξάνει τη διάρκεια ζωής ενώ παράλληλα το σύστημα συγκράτησής τους είναι πολύ δύσκολο να ανοίξει. Αυτό διευκολύνει τη διαδικασία του αρματώματος, καθιστώντας την μία εύκολη διαδικασία. Η σειρά Fiiish Black Minnow διατίθεται σε έξι διαφορετικές εκδοχές, καθεμία προσφέροντας μοναδικές εφαρμογές.

 

  • Στο Fiiish Black Minnow Combo θα βρείτε έτοιμο σετάκι με δύο σώματα με τις κεφαλές τους, σε δύο διαφορετικά χρώματα.
  • Εξαιρετικό κολύμπι λόγω του ιδιαιτερου συνδέσμου κεφαλής αγκιστριού
  • Ιδιαίτεροι χρωματισμοί με μεγάλη επιτυχία κατά το ψάρεμα σε όλα τα είδη βυθών

 

 

Από 12,95

Από 12,95
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.