ΣΙΛΙΚΟΝΗ FIIISH BLACK MINNOW COMBO

CODE EPM14001402068

10,5026,95

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Οι κεφαλές της σειράς Fiiish Black Minnow αποτελούν απόδειξη ενός καινοτόμου, πρωτοποριακού σχεδιασμού που βασίζεται στην ανατομία τους. Το τμήμα που συμβάλλει στο να “κλειδώνει” το αγκίστρι διαθέτει έναν μεταλλικό “μεντεσέ”, ο οποίος,  ενεργεί ως άξονας και δίνει την δυνατότητα για ευέλικτες κινήσεις. Αυτή η καινοτόμος δομή επιτρέπει στο σιλικονούχο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Είναι προφανές πως το “άγκιστρο” των μολυβδοκεφαλών Fiiish δεν ακολουθεί το συμβατικό, ευθύ μοντέλο που χρησιμοποιούν πολλές άλλες. Αντιθέτως, αυτό λειτουργεί ως μια άρθρωση, δίνοντας τη δυνατότητα για πολλαπλές, ευέλικτες κινήσεις στο σιλικονούχο. Αυτή η ειδική διάταξη συμβάλλει στη δημιουργία πιο φυσικών κινήσεων που προκαλούν το ενδιαφέρον των θηραμάτων γι αυτό και οι Fiiish Black Minnow είναι τόσο πετυχημένες.

Ενσωματώνοντας την καινοτομία στην ανάπτυξή τους, οι μολυβοκεφαλές Fiiish Black Minnow προσφέρουν επιπλέον πλεονεκτήματα. Η σχεδιασμένη δομή αυτών των κεφαλών αυξάνει τη διάρκεια ζωής των σιλικονούχων, ενώ παράλληλα προσφέρει αξιόπιστη συγκράτηση. Αυτό διευκολύνει τη διαδικασία του αρματώματος, καθιστώντας την μία εύκολη διαδικασία. Η σειρά Fiiish Black Minnow διατίθεται σε έξι διαφορετικές εκδοχές, καθεμία προσφέροντας μοναδικές εφαρμογές.

Η σειρά Search που διατίθεται στην έκδοση combo εντυπωσιάζει με την ρεαλιστικότητά της. Κολυμπά με το κεφάλι κάτω, δημιουργώντας μια αληθοφανή εικόνα που προκαλεί το ενδιαφέρον των ψαριών παραπέμποντας σε ένα ψάρι που ψαχουλεύει τροφή από τον πυθμένα ενώ σας αποτρέπει από σκαλώματα.

Η σειρά Deep που διατίθεται στην έκδοση combo  είναι σχεδιασμένη για να δουλέψει σε βαθιά νερά Vertical από σκάφος. Με τη δυνατότητα να διεισδύει βαθιά, εξασφαλίζει μοναδικά αποτελέσματα και αποκτά ξεχωριστή θέση στον κόσμο του ψαρέματος.

  • Σουπερ ρεαλιστική κίνηση
  • Μολυβοκεφαλή που αποτρέπει τα σκαλώματα
  • Χρωματισμοί πολύ αποδοτικοί και από την ακτή και από την βάρκα

Από 10,50

Από 10,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.