ΣΙΛΙΚΟΝΗ DAIWA DUCKFIN SHAD

CODE EPM14001701727

7,47

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η σιλικόνη της Daiwa Ducking Shad είναι μία εξαιρετική επιλογή για το ψάρεμα μεγάλων αρπακτικών στο Spinning αλλά και στο Shore Jigging. Μπορούν να σεταριστούν με μολυβοκεφαλή και να αποδώσουν εξίσου καλά στο ψάρεμα μεγάλων λαβρακιών, λούτσων αλλά και άλλων ψαριών αφού πολύ εύκολα μπορεί να χτυπήσει μία συναγρίδα ή  ένα μαύρο αν την δουλέψουμε πιο χαμηλά αφήνοντάς την να πατώσει. Οι σιλικόνες Daiwa Duck Fin Shad ανήκουν είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας και είναι ιδανικές για ψάρεμα σε περιβάλλοντα όπου απαιτείται τόσο αργή όσο και γρήγορη ανάκτηση. Με την ιδιαίτερη ουρά τους που έχει τη μορφή ανάποδου πτερυγίου (paddletail), κινούνται με μια πολύ ελκυστική περιστροφική κίνηση, ακολουθώντας μια καμπύλη πορεία, ενώ συνδυάζονται άψογα με μεγάλο πλήθος μολυβοκεφαλών.

Αυτό το καινοτόμο σιλικονούχο τεχνητό δημιουργήθηκε από την Daiwa με στόχο να αντιγράψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φυσική κίνηση και συμπεριφορά των αληθινών ψαριών, κάνοντάς το να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στα αρπακτικά. Τα Duck Fin Shad αναμφίβολα θα γίνουν το σημείο αναφοράς για τεχνικές ψαρέματος ακόμα και από σκάφος σε vertical ψάρεμα ακόμα και για ψάρεμα με βολές είτε είστε στην ακτή είτε είστε offshore. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στην μοναδική τους κίνηση και το φυσικό μέγεθος, αλλά και στον προσεγμένο σχεδιασμό τους με εκπληκτικούς χρωματισμούς σε φυσικές αποχρώσεις και μέγεθος στα 13 εκατοστά.

 

  • Πολύ αποδοτική είτε για offshore ψάρεμα είτε για ψάρεμα από την ακτή
  • Φυσική κίνηση και χρωματισμοί
  • Ιδανικές για μεγάλο εύρος ψαριών από λούτσους, λαβράκια μέχρι συναγρίδες

8,30 7,47

8,30 7,47
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.