ΣΙΛΙΚΟΝΗ CULTIVA ROCK’N BAIT

CODE EPM14001404047

2,903,60

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Οι σιλικόνη της Cultiva Rock’n Bait είναι μία εκπληκτική επιλογή για τεχνικές LRF και Light Spinning προσφέροντας υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα στο νερό. Αυτή η rib σιλικόνη με τακούνι πίσω έχει σχεδιαστεί ειδικά για την τεχνική του Rock Fishing, παρέχοντας ταυτόχρονα ευελιξία και ρεαλιστική κίνηση που προσελκύει τα ψάρια. Το σχήμα της “Rock’n Bait” είναι σχεδιασμένο για να μιμείται φυσικά θηράματα, ενώ η ειδική σύνθεση της σιλικόνης προσφέρει μαλακή και φυσική κίνηση αλλά και ρεαλιστική υφή. Αυτό καθιστά την σιλικόνη ελκυστική για διάφορα είδη ψαριών  από κοκκάλια μέχρι λαβράκια, λίτσες, πετρόψαρα αλλά και μελανούρια.

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό της “Rock’n Bait” είναι η ευκολία χρήσης. Το υλικό της είναι ευέλικτο και εύκαμπτο, επιτρέποντας στον ψαρά να τη δολώσει και να την αρματώσει με άνεση πάνω σε μία μολυβοκεφαλή ακόμα και αν είναι αρχάριος. Επιπλέον, διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, επιτρέποντας στον ψαρά να προσαρμόσει την επιλογή του στις εκάστοτε συνθήκες και τις προτιμήσεις των ψαριών. Συνοψίζοντας, η “Cultiva Rock’n Bait” είναι μια εξαιρετική σιλικόνη για το Rock Fishing, συνδυάζοντας σχήμα, ρεαλιστική κίνηση και ευκολία χρήσης, προσφέροντας ένα αξιόπιστο εργαλείο για τους λάτρεις του ψαρέματος

 

  • Εκπληκτική επιλογή για τεχνικές LRF και Light Spinning
  • Rib σιλικόνη με τακούνι
  • Ρεαλιστική κίνηση
  • Μήκος 5 cm

 

 

 

Από 2,90

Από 2,90
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.