ΣΑΛΑΓΚΙΕΣ OWNER STY-35MF

CODE EPM17001701236

6,70

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Οι σαλαγκιές Owner STY-35MF αντιπροσωπεύουν μια προηγμένη λύση για τους ψαράδες που αναζητούν υψηλή ποιότητα και απόδοση σε ένα τόσο νευραλγικό σημείο του τεχνητού μας που συχνά παραμελείται και είναι αιτία χασίματος κάποιου μεγάλου αρπακτικού. Η σαλαγκιές της Owner είναι κατασκευασμένες με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η σχεδίαση τους, ενισχυμένη με υψηλής ποιότητας υλικά, τις καθιστά ιδανικές για διάφορες τεχνικές ψαρέματος, όπως το Rock Fishing και το Shore Jigging. Το μοντέλο STY-35MF διαθέτει μεσαίο βάρος και είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ψαράδων που αναζητούν ισορροπία μεταξύ ευελιξίας και αντοχής. Η Owner, με δεκαετίες εμπειρίας στην κατασκευή προϊόντων ψαρέματος, εξασφαλίζει ότι οι σαλαγκές STY-35MF θα ανταποκριθούν στις υψηλές προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των ψαράδων.

Η πρωτοποριακή σαλαγκιά STY-35MF από την Owner παρουσιάζει μικρότερο κορμό και ευρύτερο άνοιγμα περίπου 150° σε αντίθεση με τις συνηθισμένες που είναι συνήθως σε γωνία 120° . Αυτή η επαναστατική διάταξη επιτρέπει στις αιχμές να προεξέχουν από το τεχνητό αυξάνοντας τις πιθανότητες καρφώματος. Επιπλέον, διαθέτει το χαρακτηριστικό φινίρισμα Silky Gray και ακίδες Magic Fusso, προσφέροντας μία σύγχρονη και αποτελεσματική σαλαγκιά για τους λάτρεις του Spinning

 

  • Υψηλή ποιότητα και απόδοση
  • Μικρότερο κορμό και ευρύτερο άνοιγμα περίπου 150°
  • Αυξάνοντας τις πιθανότητες καρφώματος

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μέγεθος Τεμάχια ανά συσκευασία
4 7
6 8

6,70

6,70
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.