ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΜΥΤΗΣ ΚΑΛΑΜΙΩΝ XESTA ROD TIP COVER CAMO

CODE EPM17001701382

18,50

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Αν φοβάστε μην σπάσουν οι μύτες των καλαμιών της βάρκας όπως αυτά του Tai rubber που έχουν ευαίσθητες μύτες, το προστατευτικό της Xesta θα σας καλύψει πλήρως.

35 σε απόθεμα

DETAILS

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο αξεσουάρ που σχεδιάστηκε με σκοπό να προστατεύει τη μύτη του καλαμιού σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, αποφεύγοντας τυχόν φθορές και γρατσουνιές. Τα κύρια χαρακτηριστικά του προστατευτικού μύτης είναι η ανθεκτικότητά του που φυσικά αντικατοπτρίζεται από την ποιότητα της εταιρείας XESTA. Επιπλέον, η επικάλυψη σε Camo χρώμα προσφέρει όχι μόνο προστασία αλλά και στυλ. Τοποθετείται εύκολα στη μύτη του καλαμιού και προσφέρει αξιόπιστη προστασία κατά τη διάρκεια μεταφοράς και αποθήκευσης του καλαμιού. Είναι σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται εύκολα σε διάφορα μεγέθη καλαμιών, προσφέροντας έτσι πανίσχυρη και ασφαλή προστασία. Αν είστε ψαγμένος ψαράς που επιδίδεται σε διάφορα ψαρέματα ειδικότερα από την βάρκα το XESTA ROD TIP COVER CAMO αποτελεί μια πρακτική και στιλάτη επιλογή για τη φροντίδα των καλαμιών σας.

 

  • Μήκος 52 cm
  • Ιδιαίτερα ανθεκτική θήκη
  • Σκληρό υλικό για την απόλυτη προστασία του καλαμιού σας

 

Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.