ΠΛΑΝΟΣ XESTA SLOW EMOTION FLARE

CODE EPM13001303565

15,2039,30

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Xesta Slow Emotion Flare ένας πλάνος μία κατηγορία μόνος του στο Slow Jigging. Semi-long πλάνοι, στους οποίους η Xesta χρησιμοποίησε μία πολύ ιδιαίτερη τεχνολογία. Λέπτυνε την μύτη τους ώστε να μην χρειαστεί να πρσθέσει βάρος στη μέση του πλάνου. με αυτό τον τρόπο δημιούργησε ένα εξαιρετικό πλάνο με βασική κίνηση η οποία μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση ακόμα και νωθρών θηρευτών. Πώς επιτυγχάνεται αυτό; Απλά στο πέσιμο δεν πέφτει εντελώς οριζόντια παρά παίρνει μία μικρή γωνία που του χαρίζει μια ρεαλιστικότητα ώστε να τον χτυπήσουν τα ψάρια. Έτσι πολλές φορές παίρνουμε χτυπήματα στο πέσιμο αλλά εξίσου αποδοτική είναι και η δράση του κατά τις ανακτήσεις μας!

Κάνοντας μικρές και κοφτές μανιβελιές δημιουργούμε μια ελκυστική κίνηση στα μάτια των θηρευτών, καθώς η επίθεση κατά τη βύθιση – στην πραγματικότητα – ξεκινά από την κίνηση προς την επιφάνεια όταν δηλαδή ο πλάνος που παραπέμπει σε ψάρι φεύγει από την ζώνη ασφάλειάς του που είναι στον πυθμένα. Ανεξάρτητα από το βάρος και το βάθος είναι αρκετά άνετοι στα χτυπήματά μας.. Έτσι λόγω του υδροδυναμικού σχήματος έχει πιο απλή και πιο εύκολη ανάκτηση από άλλους πλάνους του Slow Jigging., καθώς φέρει λιγότερη αντίσταση στο νερό, από τους κλασσικούς πλάνους slow. Φυσικά ψαρεύει και στα μεσόνερα όταν κάνουμε τα χτυπήματά μας αφού παράγει μια έντονη κίνηση λαμβάνοντας όμως οριζόντια θέση στο τελείωμα του χτυπήματος. Slow Pitch αλλά και High Pitch είναι οι ιδανικοί τρόποι ανάκτησης των συγκεκριμένων πλάνων.

Φυσικά ο Slow Emotion Flare βγάζει πολλές αντανακλάσεις που είναι πολύ ελκυστικές για τα ψάρια

  • Semi-long
  • Μικρή γωνία κατά την βύθιση που του χαρίζει ρεαλιστικότητα
  • Βγάζει πολλές αντανακλάσεις

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Moντέλο

Βάρος (gr)

Μήκος (cm)

XESTA SLOW EMOTION FLARE 80 80

9

XESTA SLOW EMOTION FLARE 100

100 10
XESTA SLOW EMOTION FLARE 120 120

10

XESTA SLOW EMOTION FLARE 150

150 11
XESTA SLOW EMOTION FLARE 180 180

11

XESTA SLOW EMOTION FLARE 200

200 16
XESTA SLOW EMOTION FLARE 250 250

17

 

Από 15,20

Από 15,20
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.