ΠΛΑΝΟΣ XESTA SLOW EMOTION FLARE SLIM

CODE EPM13001303872

24,5029,90

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

H Xesta δημιούργησε τον Slow Emotion Flare Slim έναν πλάνο που πάνω του έπεσε όλη η τεχνογνωσία της Xesta ούτως ώστε να συνδυάσει πολλές τεχνολογίες μαζί. Η εταιρία κατέγραψε όσα στοιχεία ήθελε από τους άλλους πλάνους της και τα μίξαρε όλα για να βγάλει τον Flare Slim. H πιο σημαντική κίνηση στο Slow Jigging όσο και αν δε το φαντάζεστε είναι αυτή που δεν κάνετε τίποτα εσείς, και μιλάω για το πέσιμο. Έτσι η βύθιση πάντα παίζει σημαντικό ρόλο και δείχνει ελκυστική στα μάτια των θηρευτών αφού βλέπουν ένα ανήμπορο ψαράκι χωρίς δυνάμεις να έρχεται από τα ανώτερα στρώματα της  υδάτινης στήλης. Έτσι η εταιρία βασίστηκε στην  ιδέα όπου με μια σύντομη ανάκτηση γρήγορα να επανέρχεται σε οριζόντια θέση που τον κάνει πολύ ελκυστικό στα αρπακτικά.

Οι σχεδιαστές πάτησαν στους πλάνους Flare, και μείωσαν την αντίσταση μέσα στο νερό και φυσικά στα ρεύματα. Έτσι μείωσαν τη διάρκεια της ανάκτησης δίνοντας στο πλάνο πιο πολύ χρόνο κατά το πέσιμο, ομοιάζοντας παραδείγματος χάρη με ένα καλαμάρι που γυρνά κάθετα και αμέσως οριζοντιώνεται. Οι Slow Emotion Flare Slim θα σας δώσουν από τις πιο εύκολες ανακτήσεις που θα βρείτε από πλάνο Slow Jigging. Αυτό φυσικά προέρχεται από το σχήμα του που είναι Slim.

Kατά το πέσιμο πέφτει οριζόντια, στοιχείο που θα τραβήξει και στα μεσόνερα ψάρια όπως πελαγικά. Όταν πραγματοποιήσουμε χτύπημα με το καλάμι μας, ο πλάνος Xesta Slow Emotion Flare παράγει μια έντονη κίνηση, αλλά σχεδόν αμέσως βρίσκεται ξανά σε οριζόντια θέση, παρέχοντας στους θηρευτές την στιγμή που έψαχναν για να χτυπήσουν.

Το σώμα των πλάνων αυτών παράγουν φοβερές αντανακλάσεις ακόμα και με το ελάχιστο φως που μπορείτε να βρείτε στα κατώτερα στρώματα της υδάτινης στήλης.

  • Πολύ μικρή αντίσταση στα ρεύματα
  • Βυθίζεται οριζόντια
  • Παράγει έντονη ελκυστική κίνηση
  • Δημιουργεί πολλές αντανακλάσεις ακόμα και σε μεγάλο βάθος
  • Το σχήμα τους είναι απόλυτα επίπεδο από τη μία πλευρά και με όγκο από την άλλη

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο Bάρος (gr)
 XESTA SLOW EMOTION FLARE SLIM 120
150
180

 

 

Από 24,50

Από 24,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.