Πλάνος Xesta Slow Emotion Chaff

CODE EPM13001303797

13,9024,60

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Ο Xesta Slow Emotion Chaff είναι ένας επίπεδος σχετικά πλάνος και “κοφτερός” που επιδιώκει την αμεσότητα στις διάφορες κινήσεις μας. Η αριστερή και η δεξιά πλευρά του σώματος ανταποκρίνονται ακαριαία στο δούλεμα που του κάνουμε και αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος της εταιρίας. Ένας πλάνος “υπάκουος” που θα κάνει ότι τον προστάξουμε. Είναι ένας ευέλικτος πλάνος αποτελεσματικός σε ένα ευρύ φάσμα στόχων από μαγιάτικα, πελαγικά, μαύρα και κόκκινα ψάρια.

Αν παρατηρήσουμε το σχήμα του πλάνου θα το δούμε ελαφρώς οβάλ από την μία μεριά, ενώ η άλλη  έχει θα λέγαμε κάπως πολυεδρικό σχήμα. Βγάζει κίνηση Falling Leaf  αφού βυθίζεται µέσα στο νερό, πραγµατοποιώντας µεγαλες οριζόντιες κινήσεις που του δίνουν χρόνο κατά το βύθισμα οπότε χαρίζει έξτρα πλεονέκτημα απέναντι στα αρπακτικά για να αντιδράσουν. Με τις κινήσεις αυτές το καθιστούν ένα δυνατό όπλο για τον ψαρά, αφού τα ψάρια τους επιτίθενται άμεσα.

Οι χρωματισμοί κυμαίνονται από αντίδρασης με glow dots μέχρι φυσικούς σε χρυσό και ασημί χρώμα.

  • Αμεσότητα στα χτυπήματά σας με το καλάμι
  • Κίνηση Falling Leaf
  • Ευρύ φάσμα στόχων όπως μαγιάτικα, πελαγικά, μαύρα και κόκκινα ψάρια

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (cm)

Bάρος (gr)

Slow Emotion Chaff 80 9 80
Slow Emotion Chaff 120 10

120

Slow Emotion Chaff 150

11 150
Slow Emotion Chaff 180 11

180

 

 

Από 13,90

Από 13,90
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.