Πλάνος Xesta Runway Blaze 120gr

CODE EPM13001301005003

18,99

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Οι πλάνοι Xesta Runway Blaze είναι ένα ολοκαίνουργιο Ιαπωνικό προϊόν που μόλις κατέφτασε στην Ελλάδα και σας τον παρουσιάζουμε! Μοναδική σιλουέτα με απίστευτη κίνηση χωρίς αντίσταση, χρωματισμούς που πραγματικά κάνουν την διαφορά αφού το έχουν αποδείξει ήδη,  βολή που θα ζήλευαν πολλοί πλάνοι στο μήκος του και τα γραμμάριά του και ένα τεχνολογικό προφίλ που ανεβάζει κατά πολύ το προσδόκιμο ζωής του αφού είναι ένας πραγματικά σκληροτράχηλος πλάνος που αντέχει στα χτυπήματα και την βαριά μεταχείριση! Τί θα μπορούσε να ζητήσει λοιπόν ο λάτρης του Shore Jigging και του Offshore Casting από ένα πλάνο; Αντοχή, υψηλή ποιότητα, και κυρίως αποδοτικότητα! Το τρίπτυχο της επιτυχίας! Τα διαθέσιμα γραμμάρια που θα τον βρείτε είναι τα 65, 85, 105, και 120gr.

Η ανάπτυξη του “πλάνου Runway Blaze” ξεκίνησε με σκοπό να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα και πλεύση αλλά κυρίως να τον ευχαριστηθούμε χωρίς να μας φθαρεί από τα πρώτα ψαρέματα.. Έτσι η βαφή του έχει υποστεί ειδική επεξεργασία με πέντε στρώσεις βερνικιού οπότε αντιλαμβάνεστε πως δεν θα χάσει καθόλου το χρώμα του. Η εσωτερική δομή του έχει ένα ανεπτυγμένο σύστημα το “Force Core System”, δηλαδή ένα κενό που δημιουργείται από ένα σωληνάκι φτιαγμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτό καθιστά το σώμα πολύ ανθεκτικό με φοβερή αντοχή σε χτυπήματα σε βράχια ή δαγκώματα, αποφεύγοντας επίσης το στράβωμα που παθαίνουν άλλα μακριά jigs μετά από χτυπήματα.

Πώς να τον δουλέψετε: Η ασύμμετρη σχεδίαση του σχήματος επιτρέπει μια ευρύτερη κίνηση μετά το “jerk”, κάνοντας τον πλάνο να φύγει πλάγια και να ‘χει πιο ελκυστική κίνηση. Το “fall” εκτελεί μια ανεξήγητη “rolling κίνηση”, μιμούμενο την κίνηση ενός εξασθενημένου ψαριού που πέφτει προς τον πυθμένα ενώ μπορεί να δουλέψει και με γρήγορα κοφτά μικρά Jerk μία κίνηση που λατρεύουν οι συναγρίδες. Για την επίτευξη της ιδανικότερης αεροδυναμικής κατά την βολή αφαιρέθηκε ο πίσω κρίκος ενώ τα μάτια γίναν εσωτερικά του πλάνου ώστε να μην εξέχει τίποτα από αυτόν.

Χρώματα: Οι χρωματισμοί των πλάνων αυτών είναι βγαλμένοι από τα θέλω των καλύτερων ψαράδων στον κόσμο και σχεδιάστηκαν για να καλύπτουν κάθε πιθανή εκδοχή κατά το ψάρεμά μας. Η Xesta έχει χρησιμοποιήσει όλη της την τέχνη και έχει κατασκευάσει μετά από μελέτες που έγιναν στις αντιδράσεις των ψαριών glow χρωματισμούς, αντίδρασης, ακόμα και ασημί UV ή ροζ σαρδέλα με UV Dots και μπλε-ασημί-ροζ σαρδέλα που δουλέψει εξαιρετικά σε μεγάλη γκάμα ψαριών από μαγιάτικα μαύρα ακόμα και συναγρίδες!

Οι βολές που επιτυγχάνει είναι εξαιρετικές αφού είναι ελαφρώς οπισθόβαρος. Εξαλείφθηκε ο πίσω κρίκος, ο οποίος υπάρχει στους περισσότερους πλάνους του Shore Jigging ώστε να μειωθεί ακόμα η τριβή του στον αέρα και να κερδίζει και άλλα μέτρα που μπορεί να φανούν κρίσιμα σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο κυνήγι στον αφρό.

 

  • Τα διαθέσιμα γραμμάρια που θα τον βρείτε είναι τα 65, 85, 105, και 120gr
  • Υπερενισχυμένος με καταπληκτική αεροδυναμική
  • Μοναδική δράση και κατά το πέσιμο
  • Απίστευτη βολή
  • Μοναδικά χρώματα που δεν συναντάτε σε κανένα άλλο πλάνο της αγοράς

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Βάρος (gr) Μήκος (m)
65 13.5
85 14.5
105 15.5
120 16.5

 

18,99

18,99
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.