Πλάνος Xesta Flap Slj

CODE EPM13001303939

14,0021,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

O Πλάνος Xesta Flap Slj είναι ένας εξειδικευμένος πλάνος για Slow Jigging με κάποιες ιδιότητες που τον κάνουν ξεχωριστό. Έχει στρογγυλεμένο σχήμα ενώ διατηρεί παράλληλα το σχήμα της βάσης, και το έντονα αιχμηρό τμήμα της μύτης για να αυξήσετε την απόκριση στα χτυπήματά σας περισσότερο από ποτέ. Βελτιώστε δραματικά την απόδοση του καλαμιού σας και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητές του αφού είναι ένας πλάνος που θα σας βοηθήσει στο απόλυτο να το επιτύχετε. Είναι ένας πλάνος που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε και ελεγχόμενες βολές ώστε να σκανάρετε όλο το εύρος της υδάτινης στήλης μεγαλώνοντας τις πιθανότητες σύλληψης.

Ένας slow jigging πλάνος όπου οι άκρες είναι αρκετά κοφτερές ώστε να μειώσει την αντίσταση όσο το δυνατόν πιο  πολύ.  Αναμιγνύοντας την έννοια του Slow Jigging στον κόσμο του Super Light Jigging, έχετε ένα φοβερό αποτέλεσμα και μία μοναδική προσέγγιση στο ψάρεμά σας.

  • Μοναδικό falling action με έντονο τρεμoύλιασμα
  • Καταπληκτικός για σκανάρισμα του βυθού
  • Διατίθεται σε 30, 40, 60, και 100 γραμμάρια

 

 

 

 

 

 

Από 14,00

Από 14,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.