Πλάνος Xesta Black Hawk

CODE EPM13001307072

9,50

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Xesta Black Hawk μοιάζει σαν μια μικρή Κabura για το Light Game σχεδιασμένη να “οργώνει” το βυθό, όπως ακριβώς και τα μαλάκια, ώστε να κυνηγήσετε ψάρια του βυθού όπως τους σαργούς τις τσιπούρες και φυσικά συναγρίδες που κινούνται στα ρηχά. Το πολύ καλό αποτέλεσμα που έχει είναι επειδή μοιάζει θα λέγαμε με γόνο σουπιάς, ένα δόλωμα δηλαδή που στα πρώτα στάδια της ζωής του είναι πολύ ευάλωτο και καταναλώνεται από πάρα πολλά είδη ψαριών. Παράγει πολύ φυσικό αποτέλεσμα στις κινήσεις μέσω των τρεσών και δίνει σε πολλά αρπακτικά την ευκαιρία να το χτυπήσουν για το λόγο ότι δουλεύει και με πολύ αργές ανακτήσεις.

Μπροστά φέρει μία μολυβοκεφαλή ιδιαίτερου σχήματος όπου κάνει το τεχνητό να βυθίζεται σε οριζόντια θέση και να φτάνει στον βυθό χωρίς να κρεμάει το μικρό assist προς τα κάτω. Έτσι πάντα μπορείτε να πάρετε τσιμπιές και μειώνεται πολύ τα άστοχα χτυπήματα αλλά και τα σκαλώματα.

Ο τρόπος χειρισμού είναι πολύ απλός. Απλά κάντε βολή αφήστε να πατώσει και σιγά σιγά μαζεύετε μέχρι να πάρετε το Strike

  • Μικρή kabura για Light Game
  • Oι τρέσες δημιουργούν πολύ φυσικές κινήσεις

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Bάρος (gr)

XESTA BLACK HAWK

5

7

 

 

9,50

9,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.