ΠΛΑΝΟΣ XESTA AFTER BURNER MINI

CODE EPM13001307071

8,309,90

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Πλάνος Xesta After Burner Mini ένα δημιούργημα που έχει αφήσει εποχή! Τί ακριβώς δημιούργησε η Xesta; Την τέλεια προσομοίωση μικρόψαρων. Έναν πλάνο ιδανικό για προχωρημένους αλλά και αρχάριους ψαράδες του Light Game και φυσικά του LRF. Τον συναντάμε σε 3, 5, 7, και 12  γραμμάρια οπότε καλύπτει πλήρως την κατηγορία του LRF και του Light Game.

Δουλεύει με απίστευτη επιτυχία στο πέσιμο. Ο Xesta After Burner Mini έχει πολύ επίπεδη επιφάνεια με αποτέλεσμα να έχει μικρή αντίσταση στο νερό, επιτρέποντας έτσι τη γρήγορη ανάκτηση του πλάνου μας που ακόμα και με σταθερή ανάκτηση ή μικρά twitch αποδίδει απίστευτα! Πολύ αποδοτικός στο ανώτερο σημείο της υδάτινης στήλης κοντά στην επιφάνεια του νερού λόγω των τρομερών αντανακλάσεων που δημιουργούνται! Είναι μεσόβαρος και έτσι δημιουργεί πολύ καλό fall που συχνά μας δίνει ψάρια. To action αυτό επιτυγχάνεται λόγω της μεσόβαρης φύσης του, πράγμα που δίνει χρόνο να δουλέψει στο πέσιμο χωρίς να κάνουμε κάτι εμείς.

Η βαφή του είναι εκπληκτικά πετυχημένη και ακριβής τόσο στους φυσικούς χρωματισμούς όσο και στα χρώματα αντίδρασης. Εσείς επιλέξτε απλά το σωστό χρώμα για τις εκάστοτε συνθήκες και εποχές και τα υπόλοιπα θα αναλάβει να τα κάνει ο εκπληκτικός αυτός πλάνος.

  • Μεσόβαρος πλάνος που δουλεύει απίστευτα και στο πέσιμο
  • Μικρή αντίσταση στο νερό
  • Δημιουργεί έντονες αντανακλάσεις στο νερό
  • Πολύ καλός και στα χρώματα αντίδρασης

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Mοντέλο

Βάρος (gr) Mήκος (cm)

 Μέγεθος σαλαγκιάς

Xesta After Burner Mini

3

3.3 #16
5 3.9

#14

7

4.3 #12
12 5.3

#10

15

6.1

#8

 

Από 8,30

Από 8,30
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.