ΠΛΑΝΟΣ XESTA AFTER BURNER FULLARMED

CODE EPM13001301284

11,6512,85

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Εκκαθάριση
DETAILS

Οι πλάνοι Xest After Burner είναι φοβερά αποτελεσματικοί. Βασίζονται στο σώμα του κλασσικού After Burner αλλά αυτή είναι μια ενισχυμένη έκδοση, αρματωμένη με στριφτάρι βαρέως τύπου συνοδευόμενο από το ένα πολύ ποιοτικό Assist της Xesta ασφαλισμένο επάνω ενώ στο κάτω μέρος διαθέτει σαλαγκιά..
Τί ακριβώς δημιούργησε η Xesta; Την τέλεια προσομοίωση μικρόψαρων. Έναν πλάνος ιδανικός για προχωρημένους αλλά και αρχάριους ψαράδες του Shore Jigging για τις light εκφάνσεις του έως και τις medium. Τον συναντάμε σε 20, 30, και 40 γραμμάρια οπότε καλύπτει μία κατηγορία εκείνη του Light Spinning μέχρι του Light Shore Jigging. Tα 20 και τα 30 γραμμάρια μπορείτε να τα δουλέψετε άνετα με ένα καλάμι spinning 7-35, 12-42, και τα 40 γραμμάρια με ένα fast καλάμι 10-50.
Δουλεύει με απίστευτη επιτυχία στο πέσιμο. Ο XESTA AFTER BURNER έχει πολύ επίπεδη επιφάνεια με αποτέλεσμα να έχει μικρή αντίσταση στο νερό, επιτρέποντας έτσι τη γρήγορη ανάκτηση του πλάνους μας που ακόμα και με σταθερή ανάκτηση ή μικρά Jerk αποδίδει απίστευτα! Πολύ αποδοτικός στο ανώτερο σημείο της υδάτινης στήλης κοντά στην επιφάνεια του νερού λόγω των τρομερών αντανακλάσεων που δημιουργούνται! Είναι μεσόβαρος και έτσι δημιουργεί πολύ καλό fall που συχνά μας δίνει ψάρια. To action αυτό επιτυγχάνεται λόγω της μεσόβαρης φύσης του, πράγμα που δίνει χρόνο να δουλέψει στο πέσιμο χωρίς να κάνουμε κάτι εμείς.

Η βαφή του είναι εκπληκτικά πετυχημένη και ακριβής τόσο στους φυσικούς χρωματισμούς όσο και στα χρώματα αντίδρασης. Εσείς επιλέξτε απλά το σωστό χρώμα για τις εκάστοτε συνθήκες και εποχές και τα υπόλοιπα θα αναλάβει να τα κάνει ο εκπληκτικός αυτός πλάνος.

Μεσόβαρος πλάνος που δουλεύει απίστευτα και στο πέσιμο
Μικρή αντίσταση στο νερό
Δημιουργεί έντονες αντανακλάσεις στο νερό
Πολύ καλός και στα χρώματα αντίδρασης

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Βάρος (gr)

Χρώματα

20

#34, #35, #37, #74

30

40

Από 11,65

Από 11,65
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.