ΠΛΑΝΟΣ TICT COOL JIG

CODE EPM13001701404

10,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Ο TICT Cool Jig είναι ένας εξαιρετικός πλάνος για το LRF που σχεδιάστηκε ειδικά για το ψάρεμα σε βαθιά νερά και υψηλές ταχύτητες και αυτό είναι ξεκάθαρο από την πρώτη κιόλας ματιά που θα του ρίξουμε αφού είναι ένας πολύ slim και γρήγορος πλάνος.  Με το επιθετικό του σχήμα και τη λαμπερή του όψη, το Cool Jig προσελκύει τα ψάρια με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Είναι ένας πλάνος  Cool Jig διαθέτει αντανακλάσεις που προσελκύουν τα ψάρια ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η ιδιαίτερη δομή του παρέχει στο ψαρά την ακρίβεια που χρειάζεται για τον έλεγχο του πλάνου και τον προσανατολισμό του στον στόχο του. Είναι ιδανικό για το ψάρεμα μεγάλων κυνηγιάρικων ψαριών και για τις περιπτώσεις που απαιτείται υψηλή ευελιξία και αντοχή στις αντιξοότητες του περιβάλλοντος.

Με το TICT Cool Jig, ο ψαράς έχει την ευκαιρία να αναπτύξει τις ικανότητές του και να απολαύσει μια εντυπωσιακή εμπειρία ψαρέματος. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και απόδοση, κάνοντας το TICT Cool Jig ένα αξιόπιστο εργαλείο για κάθε ψαρά που αναζητά αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία στην αλιεία του.

 

  • Ανώτατη ποιότητα υλικών και απίστευτη απόδοση
  • Δουλεύει με πιο έντονα χτυπήματα ταυτόχρονα με γρήγορες ανακτήσεις
  • Ιδανικός για την τεχνική του LRF

10,00

10,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.