Πλάνος Shimano Butterfly Wing

CODE EPM13001303984

18,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Έχουν πραγματοποιηθεί εκτενείς μελέτες και δοκιμές για τους πλάνους Butterfly Wing της Shimano, με τον κύριο στόχο την ταχύτερη και ευκολότερη βύθισή τους στην ζώνη δράσης τους. Αυτό το χαρακτηριστικό αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμο όταν ο στόχος είναι το ψάρεμα σε μεγάλα βάθη ή σε περιοχές με έντονα ρέματα.

Ο σχεδιασμός του πλάνου Shimano Butterfly Wing είναι αυτός που τους παρέχει μια ξεχωριστή βύθιση, ικανή να δελεάσει ακόμα και τα πιο επιφυλακτικά ή νωχελικά αρπακτικά. Η μοναδικότητά τους οφείλεται σε έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών. Σημαντική είναι η ρεαλιστική εμφάνισή τους, η έντονη κίνησή τους, και η φυσική τους βύθιση.

Πρόκειται για μεσόβαρους πλάνους, έχουν ελαφρώς οβάλ σχήμα από τη μία πλευρά και κοίλο προφίλ από την άλλη πλευρά. Η βύθισή τους μοιάζει με φύλλου που πέφτει\ σιγά σιγά”, παρέχοντας μια εντυπωσιακή περιστροφή.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό αφού δημιουργούνται έντονες  αντανακλάσεις φωτός που γίνονται αντιληπτές από μεγάλες αποστάσεις πράγματα εκπληκτικό για την προσελκιστικότητα των αρπακτικών. Ιδανικός για μαύρα ψάρια όπως στήρες, ροφούς αλλά ταυτόχρονα αποδοτικός σε μαγιάτικα και συναγρίδες. Έχει πάρα πολύ μικρή αντίσταση στα pitch μας ενώ μπορούν να δουλευτούν με πληθώρα χτυπημάτων. Αυτό δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στο ψάρεμα ενώ ανεβάζει κατακόρυφα την αποδοτικότητα. Αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για κινήσεις Slow Pitch όσο και για High Pitch.  Επιπλέον, η σειρά πλάνων Butterfly Wing προσφέρει μοναδικά χρώματα και ξεχωρίζει για το φωσφορούχο μάτι τους.

 

  • Μοναδική δράση που μπορεί να δουλευτεί με πολλές κινήσεις
  • Δράση “φύλλου” που πέφτει
  • Έντονες αντανακλάσεις

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Βάρος (gr) Δράση Mέγεθος (cm)
135 φύλλου που πέφτει 10,5
160 φύλλου που πέφτει 11,2

20,00 18,00

20,00 18,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.